Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
1111Rik.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg clubhuis Voordaan.jpg d1.jpg
 

wedstrijdformulier en verhoging van de boetes!

Nog steeds te veel boetes vanuit de KNHB omdat wedstrijd formulieren foutief worden ingevuld.

Nog een keer een uitleg!

Wat te doen na een gespeelde uitwedstrijd:

  1. Mail de uitslag naar
  1. [email protected]. Dit moet gebeurd zijn voor zondagavond 20:00 uur. Het wedstrijdsecretariaat van Voordaan kan dan alles tijdig verwerken.
  2. Je moet het kopie van het wedstrijdformulier zelf archiveren en niet bij Voordaan in de brievenbus doen!

      Wat te doen bij een gespeelde thuiswedstrijd:

      Begin met het invullen van het juiste wedstrijdformulier.

      Nog te vaak moet ik formulieren overschrijven omdat het verkeerde formulier is ingevuld. "Humor" in deze is dat ik twee weken terug een Benjamin formulier ontving met daarop de wedstrijdgegevens van een heren team. Dit is natuurlijk niet de bedoeling.

    Kijk het wedstrijdformulier altijd goed na.

    Is alles ingevuld? Denk ook aan de volgende punten:

    1. Wedstrijdnummer
    2. Datum en tijdstip
    3. Betreft het een heren of dames wedstrijd; maak het hokje even zwart.
    4. Is er duidelijk opgeschreven om welke teams het gaat (Er staat nog te vaak alleen Voordaan en dan moet ik gaan uitzoeken om welk team het gaat)
    5. Vergeet de uitslag niet te vermelden.
    6. Vul bij eventuele gele of rode kaarten ook alle verdere gegevens in.
    7. Scheidsrechters moeten hun naam in blokletters invullen, hun kaartnummer vermelden. Het invullen van "BBB" (Bij Bond Bekend) is automatisch 5 Euro boete. Heb je geen kaart, fluit dan niet. Weet je je kaartnummer niet; er ligt bij de wedstrijdtafel een blauw boek waarin alle nummers vermeld staan!
    8. Zowel aanvoerders als scheidsrechters moeten het formulier ondertekenen.
    9. Lever alleen het voorblad in.(Het wedstrijdformulier bestaat uit drie delen. Het voorblad gaat in de brievenbus, blad twee is voor het thuisteam en blad drie is voor de tegenstander.)

    Beste allen, neem hier even die 5 minuten voor die er voor nodig zijn en voorkom irritatie en een waste off time bij mij en een boete voor je team.

    Mij lijkt het in deze een bijzonder goed idee om binnen Voordaan de boetes te verhogen met 5 euro; bij elke overtreding 5 Euro naar de KNHB ¨en 5 euro voor Voordaan.

    MIV vandaag, dinsdag 3 november 2009, zal elke overtreding vwb het onjuist invullen van het wedstrijdformulier of het te laat inleveren het formulier het desbetreffende team dus 10 Euro boete kosten.

    Met sportieve en vriendelijke groet.

    Kees Geervliet
    Bestuurslid MMHC Voordaan
    Arbitrage en wedstrijdsecretariaat