Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-72.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg
 

Nieuwsbrief 4 - Maart 2012


Beste Voordaners,

 

Yes, we zijn weer begonnen! De koude dagen laten we achter ons, de temperatuur wordt aangenamer en de dagen worden weer langer. We gaan weer lekker de wei in. Maar ook in de winterstop is er niet stil gezeten. Zo hebben Voordaners hun best gedaan in de zaal, heeft de sponsorcommissie een deal gesloten met Volvo Buitenweg, en staat er voor zowel jeugdleden als senioren een mooi feest op de kalender. Het lijkt er op dat we er weer tegen aan kunnen in een nieuwe seizoenshelft: Kom maar op, Voordaan is er klaar voor!


 

HUP VOORDAAN!


 

De redactie


 Inhoud

     · Sponsoractie Volvo Buitenweg € 1000 euro bonus Voordaan   

     · Spetterend feest 25 maart 2012

     · Parkeren rond Voordaan

     · Heeft Voordaan het sportiefste team?

     · Dames 1 zoekt manager

     · Glitter & Glamour

     · Like Voordaan op Facebook

     · Keepersclinic SCHC

sponsoractie volvo buitenweg € 1000 euro bonus Voordaan

 

Op 1 maart 2012 is de sponsor overeenkomst getekend met onze nieuwe sponsor Volvo Buitenweg uit Hilversum, Naarden en Baarn.

 

Belangrijk onderdeel is de Volvo Club Bonus:

Iedere NIEUWE Volvo gekocht of geleased door een lid of een ouder van een jeugdlid bij Volvo Buitenweg levert onze club EUR 1.000 op. Dit gaat niet ten koste van je onderhandelingsruimte omdat deze bijdrage komt van Volvo Nederland.

 

Word jij de eerste Volvo rijder die onze club met EUR 1.000 gaat steunen EN die een lekkere en veilige auto gaat rijden?


 

Klik hier voor uitgebreide informatie.

 


 Spetterend feest 25 maart 2012

 

Waar ben jij zondag 25 maart???

Op de TD van het jaar natuurlijk!!!!

Vanaf 16.00 kunnen jullie genieten van:


 

     · Een spetterend optreden van Bonnie St. Claire!!!!

     · Het duet "Dr. Bernard" met een nog geheime artiest!!!!

     · Een fantastisch optreden van Dr. Bernard!!!!

     · DJ Harry en DJ Ralph!!!!

     · De loterij met mooie prijzen en als hoofdprijs een scooter!!!! Loten zijn op zondag 11 maart, 18 maart en 25 maart verkrijgbaar bij dames 10.

 

Dus mis het niet!!!

Wij garanderen een feest waar je bij wil zijn!!!

 

 

 parkeren rond voordaan

 

De gemeente en de politie hebben expliciet aangekondigd vanaf de hervatting van het seizoen het parkeerverbod rond ons complex nadrukkelijker te gaan handhaven. Houdt u daar dus vooral rekening mee, riskeer geen bekeuring, en parkeer niet op plaatsen waar dat niet is toegestaan (zoals in het bos, op de passeerstroken langs de Lindenlaan, of op de opstelplaats voor de brandweer etc.). Het bestuur vraagt u bovendien te zorgen dat de toegang tot ons complex voor ambulances altijd mogelijk blijft.

 

Het spreekt voor zich dat uw parkeerprobleem als sneeuw voor de zon verdwijnt als u op de fiets komt. En bovendien helpt u daar ook nog onze bezoekers mee, die noodgedwongen vaak wél met de auto komen en waarvoor we de schaarse parkeergelegenheid dus hard nodig hebben!

 

Intussen gaat het overleg met buren en gemeente over een structurele oplossing van het nijpende parkeerprobleem overigens onverminderd voort, tot dusver echter helaas nog zonder bevredigend resultaat. Wij stellen u uiteraard graag op de hoogte zodra daarin vorderingen te melden zijn.

 

Het bestuur

 


 heeft Voordaan het sportiefste team?

 

Voor alle A-, B- en C-teams:

Vind jij dat jouw team het sportiefste team van het land is EN wil jij met een spelersbus naar de EuroHockeyLeague in Rotterdam met je hele team? Geef je dan op als sportiefste team!


 

Bekijk de website voor alle informatie.

 

 

 


 Dames 1 zoekt manager

 

Voordaan Dames 1 (overgangsklasse) is op zoek naar een enthousiaste manager die activiteiten rondom het hockey wil organiseren.

Vind je het leuk om deel uit te maken van het begeleidingsteam van Voordaan D1?

Neem dan voor meer informatie contact op met Sanne de Jong, Stichting TOPhockey Voordaan, [email protected].


 


 

glitter & glamour


  

  


 LIKE VOORDAAN OP FACEBOOK


 

 Dat Voordaan de leukste club van Nederland is, wisten we al. Like Voordaan nu op Facebook en voeg het toe als je favoriete sportteam zodat we ook hier de leukste club worden! Je kunt ook een berichten plaatsen op het prikbord als je iets wilt delen of bijvoorbeeld je stick kwijt bent en andere leden uitnodigen voor een evenementen. Klik op de knop hierboven of  hier om naar de facebookpagina van Voordaan te gaan!


 


 


keepersclinic schc

 

Op zaterdag 6 april organiseert SCHC samen met Sportways een fantastische Goalie MasterClass voor jeugdkeepers!

Ben jij keeper en wil je hier graag aan meedoen? Kijk dan hier voor meer informatie.


 Heb je kopij voor in de nieuwsbrief? Mail dan naar [email protected]