Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg
 

Nieuwsbrief 5 - Mei 2012


 
Beste Voordaners,

 

Ja hoor, de eerste kampioenen van dit seizoen zijn een feit. De allereersten van dit seizoen zijn de dames van MD3, zij wisten met overtuiging hun kampioenswedstrijd te winnen, met 8-4 wel te verstaan. Meiden, gefeliciteerd! Maar ook H1 van Voordaan zorgt voor groot nieuws, Voordaan H1 heeft afgelopen weekend de kampioenstitel in de overgangsklasse binnen gehaald! Door de nieuwe regeling in de overgangsklasse betekent dit dat H1 volgend seizoen hiermee een plek in de hoofdklasse heeft bemachtigd. Heren, wat een geweldige prestatie, gefeliciteerd!

Naast deze kampioenen zijn de meeste teams nog hard aan het strijden voor die eerste plek of tegen degradatie. Er zijn nog een paar wedstrijden te gaan. Wij wensen iedereen heel veel succes en plezier!

 

HUP VOORDAAN!

 

De redactie


  

 Inhoud

     ·  Voordaankleding tijdelijk niet verkrijgbaar

     · Thé Dansant 6 mei

     · Fietsen naar Voordaan

     · SHAG zoekt bestuurslid

     · Nationale Hockeykampen

     · Dames 1 zoekt manager

     · Benjamin plaatsing 2012

     · Slotdag Voordaan 10 juni


 

 


 

voordaankleding tijdelijk niet verkrijgbaar

 

Helaas hebben wij recent vernomen dat Intersport Megastore Houten per direct gesloten is. Direct effect van een en ander is dat wij op dit moment geen nieuwe Voordaankleding kunnen aanschaffen, omdat Intersport Houten het alleenrecht had op de verkoop van deze artikelen.

 

Met onze partner Selton Sport (de importeur/leverancier van de Voordaankleding) zijn wij hard aan het werk om e.e.a. op te lossen en ervoor te zorgen dat ruim voor de start van het nieuwe seizoen alles weer verkrijgbaar zal zijn, op nader te bepalen plaats. Uiteraard zullen wij u via de site informeren over de ontwikkelingen hieromtrent.

 

Het Bestuur


 


the dansant 6 mei

 

Heren 1 Voordaan is kampioen geworden, en dat moet gevierd worden! Dat vinden de mannen zelf ook, daarom nodigen zij iedereen uit voor de Thé Dansant op zondag 6 mei. Dus kom kijken naar onze kampioenen om 14.45 uur en blijf daarna gezellig hangen voor een biertje en een dansje!


 


Fietsen naar Voordaan

 

Een herhaald bericht, zo zult u denken, en dat is ook zo. Maar het blijkt toch nodig om u te bewegen zo veel mogelijk per fiets naar Voordaan te komen. Afgelopen weekeinden hebben weer geïllustreerd dat de parkeerdruk écht groot is, en dat de politie inmiddels ook handhavend optreedt. Laat de voorjaars- en naderende zomeromstandigheden daarom vooral een extra stimulans zijn de fiets te pakken. U bewijst onze buren aan de Lindenlaan, de ons bezoekende ploegen, én natuurlijk uzelf daarmee een grote dienst!


 


SHAG zoekt bestuurslid

 

De SHAG (Stichting HockeyAccomodatie Groenekan) zoekt een bestuurslid voor de buitenaccommodatie, een mooie en lonende taak op Voordaan, zeker natuurlijk met het mooie weer.

Ben je bekend met de club en de Voordaners en vind je het leuk om samen met anderen zorg te dragen voor de buitenaccomodatie van Voordaan? Geef je dan op bij de SHAG. (Contactpersoon Marco van der Padt [email protected]).


 

 

 


nationale hockeykampen 
Herken je dat gevoel dat die zomerstop veel te lang duurt en dat je het liefst heel de dag met hockey bezig bent? Dan zijn de Nationale Sportkampen op Voordaan echt iets voor jou!

Al enkele jaren organiseert Nationale Sportkampen verschillende hockeykampen op Voordaan. Dit jaar worden de hockeykampen in de zomervakantie georganiseerd.

Ben je nieuwsgierig en wil je meer weten? Kijk dan op www.nationalesportkampen.nl.


 

 


Dames 1 zoekt manager

 

Voordaan Dames 1 (overgangsklasse) is op zoek naar een enthousiaste manager die activiteiten rondom het hockey wil organiseren.

Vind je het leuk om deel uit te maken van het begeleidingsteam van Voordaan D1?

Neem dan voor meer informatie contact op met Sanne de Jong, Stichting TOPhockey Voordaan: [email protected].

 


 


 

Benjamin plaatsing 2012

 

De benjaminplaatsing van 2012 is weer geweest. Er zijn 48 meisjes geplaatst, helaas staan er nog 20 meisjes op de wachtlijst.

Bij de jongens zijn er 30 jongens geplaatst en hebben we nog 2 plaatsen over. Dus jongens, geef je op! Dit geldt voor jongens die geboren zijn tussen 1-10-2005 en 1-10-2006, of jongens die per september 2012 in groep 3 zitten.


 

 

 


 

Slotdag Voordaan 10 juni

 

Zondag 10 juni houden wij onze traditionele Slotdag waarmee we het seizoen afsluiten.

Alle vrijwilligers zullen (per email) uitgenodigd worden voor de BBQ, die het bestuur hen aanbiedt. Dit als dank voor hun onmisbare inzet voor ons Voordaan. Daarnaast zullen onze kampioenen gehuldigd worden.

Alle teams (Jongste Jeugd en Jeugd met hun ouders en senioren) zijn van harte welkom om mee te BBQ-en.

Het programma voor deze middag/avond en de aanmelding voor de BBQ wordt binnenkort bekend gemaakt via de website.
Heb je kopij voor in de nieuwsbrief? Mail dan naar [email protected]
Kijk voor meer foto’s op www.fotovoordaan.nl