Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-13.jpg d1.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg 1111Rik.jpg clubhuis Voordaan.jpg
 

Nieuwsbrief 6 - Juni 2012

Beste Voordaners,


Seizoen 2011 – 2012 zit er bijna op. Nog één weekend hockeyplezier, en het wordt nog spannend voor sommige teams! Blijven ze in de klasse? Wordt het volgend jaar een niveautje lager, of toch hoger? Nog even speciale aandacht voor Heren L1, die al in de vorige nieuwsbrief toegevoegd hadden moeten worden aan het kampioenenrijtje; heren, gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

Of je nog moet strijden voor promotie, voor degradatie, of dat het seizoen al gespeeld is, wat in ieder geval zeker is, is dat je het seizoen goed af kunt sluiten op onze jaarlijkse slotdag op 10 juni. Het programma heeft voor ieder wat wils: een mooie wedstrijd tussen H1 en oud-H1, de huldiging van de kampioenen, en natuurlijk een borreltje en een hapje tijdens de bbq. Als iedereen thuis nog even een zonnedansje doet, kan deze dag niet meer stuk!

HUP VOORDAAN!

De redactie


 Inhoud

     ·Verkoop Voordaankleding

     ·Play-outs dames 1

     ·Oproep kampioenen

     ·Hockeykampen op Voordaan

     ·Slotdag Voordaan 10 juni

     ·Sponsors Voordaan gezocht

     ·Felicitaties gemeente voor H1

     ·Alle &Samhoudballen verzamelen!

     ·Voordaan in Hockey.nl

     ·Wie koopt als eerste een nieuwe Volvo bij onze sponsor Volvo Buitenweg?

Verkoop voordaankleding

Zoals u uit de eerdere berichten reeds vernomen hebt, is onze kledingleverancier Intersport Megastore Houten recent failliet verklaard, waardoor er sinds enkele weken geen Voordaankleding meer verkrijgbaar is. Graag stellen wij u op de hoogte van de ontwikkelingen ter zake.

Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij inmiddels overeenstemming hebben bereikt over de levering van onze clubkleding met Go Sport in Bilthoven / Eyk Sport in Utrecht (beide onderdeel van hetzelfde concern).

De bestaande voorraad clubkleding is inmiddels gelukkig door onze producent overgenomen van de curator waardoor binnenkort weer enige voorraad beschikbaar is. Ook zal de productie van nieuwe kleding aanstonds hervat worden zodat in augustus alle Voordaankleding in de winkels in Bilthoven en Utrecht verkrijgbaar zal zijn, en u naar hartenlust shirts, broeken, rokjes en sokken kunt aanschaffen!

Het Bestuur


play-outs dames 1


Dames 1 heeft een eerste hele goede stap gezet in de play-outwedstrijden om in de overgangsklasse te blijven. Afgelopen zondag werd in Zeist met 4-3 gewonnen van Schaerweijde. Maar ze zijn er nog niet! Zaterdag 9 juni is de return op Voordaan, 12.30 uur.

Dus komt allen kijken en help de dames!! Het belooft een mooie en spannende wedstrijd te worden.

Mocht het nodig zijn, volgt een beslissingswedstrijd op 10 juni om 12.30 uur op Schaerweijde.oproep kampioenen

Alle teams die dit seizoen kampioen zijn geworden, zullen tijdens de jaarlijkse slotdag op 10 juni in het zonnetje gezet worden. Oproep aan alle kampioensteams om hierbij te zijn! Zie voor de details van de slotdag het bericht verderop in de nieuwsbrief, of op de site.hockeykampen op VoordaanNationale hockeykampen en hockeykampen.nl organiseren samen sportieve, uitdagende en vooral ook gezellige hockeykampen op Voordaan! Wil jij ook in de zomer lekker blijven hockeyen, en hier aan meedoen? Klik dan op deze link voor meer informatie of kijk op www.nationalesportkampen.nl of www.hockeykampen.nl!Slotdag Voordaan 10 junisponsors Voordaan gezocht
Op de achtergrond wordt er hard gewerkt aan alle voorbereidingen voor aankomend seizoen. Sponsoring is hierbij voor Voordaan essentieel. De sponsorcommissie is hier druk mee bezig. Lees hier meer over de sponsorplannen en –mogelijkheden.


Als je interesse hebt in sponsoring of je weet mensen die hiervoor benaderd kunnen worden, neem dan contact op met de sponsorcommissie! (Zie de link voor contactgegevens).felicitaties gemeente voor h1

Gemeente De Bilt wil Voordaan en de spelers en begeleiding van H1 feliciteren met het behaalde kampioenschap. Lees hier de felicitaties van de gemeente.ALLE &SAMHOUDBALLEN VERZAMELEN!
Het is zover, de aan het begin van het seizoen uitgedeelde hockeyballen kunnen dit weekend ingeleverd worden op de club voor een nieuwe bestemming. Het betreft de ballen van onze partner &Samhoud, die ieder team heeft ontvangen. Om niet alleen Voordaanleden met deze ballen te inspireren zullen de geretourneerde ballen worden gestuurd naar een hockeyproject in een ontwikkelingsland, zodat ook kinderen elders er mee kunnen spelen.

Daarom bij deze het verzoek aan alle aanvoerders om dit weekend deze ballen op het clubhuis in te (laten) leveren. 

De SponsorcommissieVOORDAAN IN HOCKEY.NL

In het laatste nummer van Hockey.nl staat een interview met Heren 1-coach Peter Kalfsterman over de promotie naar de Hoofdklasse. Klik hier voor het artikel.Wie koopt als eerste een nieuwe Volvo bij onze sponsor Volvo Buitenweg?

...en steunt daarmee onze club met EUR 1.000,-. De sponsorbijdrage komt van Volvo Nederland en gaat dus niet af van je onderhandelingsruimte. Voor nadere informatie:Klik hier, op de bal op de Voordaansite of neem contact op met Guido van der Burg, 06 - 55 17 30 85, [email protected].

Met sportieve groet,

De Sponsorcommissie
Heb je kopij voor in de nieuwsbrief? Mail dan naar [email protected]


Kijk voor meer foto’s op
www.fotovoordaan.nl