Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 1111Rik.jpg IMG_2420.jpg clubhuis Voordaan.jpg
 

Nieuwsbrief 5 - April 2010

Nieuwsbrief 5 – April 2010

Beste Voordaners,

Er staan voor de komende tijd weer veel activiteiten op het programma, dus tijd voor een kleine update. Er worden nog vrijwilligers gezocht voor het Euro Veteranstoernooi en ook voor het lustrumboek is inbreng van leden meer dan welkom. Zie hiervoor de oproepen verderop in deze nieuwsbrief.

Veel succes iedereen in de komende, voor veel teams beslissende, weken van het seizoen.

Hup Voordaan!

De nieuwsbriefredactie


Inhoud

 

  • Rectificatie Pim Volkers
  • Nieuw begeleidingsteam D1
  • Verkeersregels
  • Geslaagd sponsordiner 4 maart
  • Bijeenkomst jeugdtrainers
  • Belangrijke informatie lustrumboek
  • EuroVeterans 2010

RECTIFICATIE

Zowel in de lustrumaankondiging als in de nieuwsbrief van maart staat dhr. P. Volkers genoemd als lid van de lustrumcommissie. Zowel Pim als Paul Volkers zijn beide erg actieve Voordaners, vandaar dat er wel eens een foutje insluipt als we P. Volkers zien. Maar het is Pim Volkers die lid is van de lustrumcommissie, in plaats van Paul Volkers. Dus Pim, excuses hiervoor!


NIEUW BEGELEIDINGSTEAM D1

Met trots stelt de STOP het nieuwe begeleidingsteam van Voordaan dames 1 aan u voor: Lotte Smets (hoofdcoach) en Martijn Muller (trainer/assistant coach). Beiden zijn dit seizoen al betrokken bij dames 1 en zullen aankomend seizoen het stokje overnemen van Jos Nonnekes. Bij deze willen we Jos Nonnekes hartelijk bedanken voor zijn inzet voor onder andere D1 en de basis die hij heeft gelegd in de afgelopen drie seizoenen. Het is een mooie uitgangspositie om op door te bouwen, en we wensen Lotte en Martijn samen met de speelsters veel succes in de toekomst!

VERKEERSREGELS

Voordaan ligt op een erg mooie plek, maar voor het verkeer is het lastiger! Daarom verzoeken we jullie allemaal rekening te houden met de verkeersregels op en rond Voordaan. Kom bijvoorbeeld zo veel mogelijk op de fiets (m.n. in het weekend), fiets niet alleen in het donker door bos Voordaan, houd je aan de maximum snelheid (30 km/u) en parkeer je auto of fiets op de plekken waar het mag.Lees hier de verkeersregels nog eens door.


GESLAAGD SPONSORDINER 4 MAART

Donderdagavond 4 maart vond het sponsordiner van MMHC Voordaan plaats. Dit keer niet in het eigen clubhuis, maar in de Kunstsalon aan de Oudegracht in Utrecht. De avond werd verzorgd door Jan-Joost Luitse van Food, Jazz en DJ's, ook sponsor van Voordaan. In totaal waren 25 sponsors/vrienden van Voordaan aanwezig en zij lieten zich de wijnen en het 3-gangen diner goed smaken.

Doel van deze avond was om met elkaar een gezellige avond te hebben. Daarnaast vroeg Rob Mathlener (voorzitter van de Sponsorcommissie) aandacht voor de gang van zaken bij Voordaan en de ambitie die de club heeft. Vraag aan de aanwezigen was om mee te denken en/of met creatieve voorstellen te komen hoe de sponsoring van Voordaan verder geprofessionaliseerd kan worden.

Na afloop keken alle deelnemers met plezier terug op een gezellige en dus geslaagde avond. Er werden visitekaartjes uitgewisseld en onderlinge vervolgafspraken gemaakt. Ook hebben alle sponsors na afloop een overzicht gekregen met de namen, bedrijfsnamen en contactgegevens, waardoor alle belemmeringen zijn weggenomen om tot het leggen van vervolgcontacten te komen.

Bent u nieuwsgierig geworden en/of wilt u ook uw netwerk verder uitbouwen, neem dan contact op met Patrick Waardijk (telefoon 06-24770562) of Rob Mathlener (telefoon 06-21216076). U kunt ook een mail sturen [email protected].


BIJEENKOMST JEUGDTRAINERS

Op 25 april is het weer zover: dan wordt weer een bijeenkomst voor jeugdtrainers georganiseerd op Voordaan, voor alle trainers uit de A t/m D jeugd. Als je net in de senioren zit, ben je ook van harte welkom.

Jullie worden vanaf 13.00 uur verwacht in het clubhuis, waar we na de ontvangst samen met jullie willen bekijken wat de leuke en minder leuke kanten aan het trainen zijn. Waar jullie tegenaan lopen, wat jullie als trainer van de club verwachten aan begeleiding, en er zijn vast nog veel meer vragen. Daarnaast zullen wij het plan voor het komende seizoen en lange termijn bespreken.

Na het bespreken van deze onderwerpen gaan we gezamenlijk naar Heren 1 kijken en na afloop is er een gezamenlijke borrel!

Geef je voor 20 april op bij TC-jeugd, [email protected] , zodat we weten hoeveel van jullie we kunnen verwachten! Graag ook bericht als je er niet bij kunt zijn.

Graag tot dan,

De TC trainer/ coachbegeleiding:

Karel van Cooten

Erik Dijkshoorn

Ingelies Knottenbelt

Marc Elisen

Irma van Eijndthoven

Brigitte Timmers

Sophie van Till


BELANGRIJKE INFORMATIE LUSTRUMBOEK


1. Ieder team komt met een teamfoto in het boek te staan (zowel mini's,
jeugd, senioren als trimmers)

2. Bestelling van het boek (door een mailtje aan
[email protected] ) kost 15 euro, als je dat doet voor 1 juni
aanstaande.
Bestel je het boek daarna, dan ben je 20 euro verschuldigd. De bestelling
staat definitief genoteerd als ook het geld is ontvangen. Dat kun je
overmaken naar giro 84800 t.n.v. R.O. Brouwer te Maartensdijk onder
vermelding van het aantal boeken dat je bestelt én, als je geen lid (meer)
bent, je adres!

3. Wil je zelf, of met je team, voor eeuwig in het boek worden opgenomen,
dan kan dat voor maar 7,50 euro. Stuur een "oneliner" op naar het
bovenstaande e-mailadres en maak 7,50 euro over op bovenstaand gironummer.
Als de tekst door beugel kan is dan je bestelling geplaatst.

4. Wil je met een "advertentie" voor eeuwig in het boek, dan kan dat voor
75 euro. Stuur een logo naar het e-mailadres en maak het geld over naar
het gironummer. Na ontvangst van het geld is de order definitief. Let
op: de redactie bepaalt de grootte en de locatie van de plaatsing!
Iedere adverteerder ontvangt straks één gratis exemplaar.

5. gegevens van het boek: full color, ingebonden, 144 pagina's en
nagenoeg A4- formaat:een "must" om te hebben.

Wacht niet te lang met de plaatsing van oneliners en advertenties, de inschrijving sluit rond 1 mei!

De lustrumboek commissie

 

EUROVETERANS 2010

Het EK hockey voor Veteranen wordt dit jaar georganiseerd op Voordaan. Van 21 t/m 23 mei zal ons HVA de titel verdedigen op eigen bodem. Naast vele mooie wedstrijden, worden zaterdag en zondag ook andere evenementen georganiseerd. Er zal een kidscorner zijn met knotshockeyveld en springkussens en er wordt een clinic voor de jeugd van 6-16 jaar georganiseerd met mooie prijzen!

Ondanks een aantal aanmeldingen zoeken we voor een vlekkeloze organisatie nog vrijwilligers:

1. 16 gastvrouwen/heren. Ieder team krijgt een gastvrouw/heer toegewezen: gedurende het toernooi aanspreekpunt voor het team voor huisvesting, transport van hotel/luchthaven en eventueel organiseren van evenementen voor de aanhang van de teams.

2. Vrijwilligers voor achter de informatietafels, scheidsrechtersondersteuning, bar, etc.

3. Vrijwilligers voor het organiseren van de nevenactiviteiten (jeugdclinic, feesten)

4. Ballenjongens -en meisjes (kruisfinales en finales)

5. Overige voorkomende ondersteuning.

Als je hier voor belangstelling hebt, meld je dan aan via [email protected] of [email protected] . Je kunt je ook samen met een paar teamleden aanmelden. Zet in elk geval Pinksteren in je agenda, want het beloofd een druk en mooi Voordaanweekend te worden!

Alvast hartelijk dank namens het organisatiecomité.