Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg clubhuis Voordaan.jpg d1.jpg IMG_2420.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 

Nieuwsbrief 6 - Mei 2010

Beste Voordaners,

Het einde van het seizoen is alweer in zicht! En we kunnen terugkijken op weer een mooi Voordaan-seizoen.

Een seizoen met natuurlijk wat “uitdagingen”, veld 3 heeft bijvoorbeeld voor veel kopzorgen gezorgd, maar vooral een seizoen vol plezier! En er staan nog wat mooie evenementen op het programma, zoals het EuroVeterans Toernooi en natuurlijk de jaarlijkse Voordaan-seizoensafsluiting! Kijk verderop in de nieuwsbrief voor wat er nog te beleven is de komende tijd.

HUP VOORDAAN!

De redactie


Inhoud nieuwsbrief:

 

  • Kampioenenbal
  • Laatste wedstrijd Wytze en Maarten in H1
  • Voordaan-slotdag
  • Begeleidingsteams D1 en H1
  • Reminder: EuroVeterans toernooi met Pinksteren
  • Beach hockey

 


KAMPIOENENBAL

Kampioen, dat wordt je niet zomaar: 22 wedstrijden lang geconcentreerd spelen en winnen, elke week hard trainen en hockey verkiezen boven al die andere leuke dingen die je ook had kunnen doen. Als het dan eindelijk lukt, dan moet dat natuurlijk gevierd worden. Dus, voor alle kampioenen en bijna-kampioenen: zondag 16 mei is het feest! Neem je team mee en kom ook gezellig dansen en proosten!


LAATSTE WEDSTRIJD WYTZE EN MAARTEN IN H1

Zondag spelen Maarten Groenen en Wytze Engelsman hun laatste thuiswedstrijd in Voordaan Heren 1. Na járenlange trouwe en onmisbare dienst in Heren 1 doen zij na dit seizoen een stapje terug. De wedstrijd tegen Alkmaar begint om 14.45 uur.

Kom beide heren (én alle anderen) aanmoedigen, en geniet bovendien mee van de aansluitende Thé-dansant en de uitgebreide feestelijkheden rond de kampioenen en bijna-kampioenen, waarover elders op de site reeds een aankondiging staat.


VOORDAAN SLOTDAG

Reserveer 12 juni vast in de agenda! Met o.a. kampioenenhuldiging en BBQ. Het definitieve programma wordt op de Voordaan site gepubliceerd, evenals de opgave voor de BBQ.


BEGELEIDINGSTEAMS D1 en H1

 

De Stichting Tophockey Voordaan (STOP) is alweer een tijdje druk bezig om de zaken voor onze vlaggenschepen Heren 1 en Dames 1 voor volgend seizoen op de rails te zetten. Zoals bekend stoppen de beide hoofdcoaches Rob Bianchi (na 2 jaar H1) en Jos Nonnekes (na 3 jaar D1) met hun werk voor Voordaan. Ook de rest van het H1 begeleidingsteam stopt na dit seizoen. Dat zijn David Haverman (na 6 jaar H1 assistent trainer/coach, geweldig!), Jurian Langer (na 2 seizoenen H1 assistent trainer/coach, incl. H1 zaalhockey coach met promotie naar de Hoofdklasse!) en Sjen Leenaars (na 1 jaar H1 manager). De STOP dankt deze personen voor hun geweldige inzet voor Voordaan en de mooie resultaten die behaald zijn: H1 vorig seizoen playoffs, dit seizoen lang meegedaan voor playoffs maar net niet gelukt; D1 dit seizoen een prachtige 2e plaats! 
Lees hier meer over de begeleiding van onze vaandelteams wat betreft volgend seizoen.

 

 


REMINDER: EURO VETERANS TOERNOOI MET PINKSTEREN

Vrijwilligers zijn nog steeds welkom! Geef je op via  [email protected].


BEACH HOCKEY

Iedere zomer worden er Beach Hockey toernooien georganiseerd. Beach Hockey wordt gespeeld op een mul zandveld van 20 bij 30 meter. Er wordt gebruik gemaakt van een lichte leren bal met een doorsnede van 20 cm. Beach Hockey kan worden gespeeld met de reguliere hockeystick of de speciale Beach Hockeystick. Iedere beachdag wordt afgesloten met een Barbecue en Beachparty!
Er bestaat een Beach Hockey Pro League en een Beach Hockey Tour. De Pro League is NIEUW en voor alle fanatieke Beach Hockeyers en de Beach Hockey Tour is voor iedereen!

Data en Locaties:
26 juni The Hague Beachstadion Scheveningen
27 juni NK Jeugd, The Hague Beachstadion
3 juli Strandpaviljoen Bries, Noordwijk
11 juli Strandpaviljoen ZOUT Zandvoort

14 augustus NK Beach Hockey, The Hague Beachstadion, Scheveningen.

Inschrijven kan op www.beachhockey.nl of mail naar [email protected]


Heb je kopij voor in de nieuwsbrief? Mail het naar [email protected]