Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg clubhuis Voordaan.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Alle trainers in training

Op 2 oktober a.s. is het officiële startschot van de trainersbegeleiding en -opleiding op Voordaan. We verwachten dan alle trainers van Voordaan, van D-jeugd tot en met de Senioren! Alle belangrijke aspecten bij het training geven komen aan bod. En ook hoe we dat doen op Voordaan. Met herkenbare leerdoelen en bijpassende trainingsvormen.

 

De trainersbegeleiding is een topprioriteit van Voordaan als dé club waar je hockeyontwikkeling én plezier hand in hand gaan.

 

We introduceren deze eerste bijeenkomst "Voordaan HockeyPraktijk”, een online platform voor onze trainers. Centraal in deze Train de Trainer staat "Spelgericht trainen”.

 

Wanneer? Maandag 2 oktober om 19:30 uur, clubhuis Voordaan.

 

We verwachten alle trainers jeugdopleiding Voordaan!

We verwachten alle trainers die training geven aan de D, C, B of A-jeugd. Het is dus niet vrijblijvend, je aanwezigheid is van groot belang! Graag je bevestiging -en alleen als je echt niet kunt een bericht bij verhindering- naar:

- [email protected] (naar Simon Cok, indien je training geeft binnen de jongenslijn)

- [email protected] (Evelien Eijsink, indien je training geeft binnen de meisjeslijn)

Geef je nu geen training aan de jeugd, maar ben je wel geïnteresseerd in de workshop, meld je dan aan per email.

 

Trainers en aanvoerders senioren

HockeyPraktijk is ook heel goed te gebruiken binnen de seniorenlijn! Trainers kunnen aan de hand van HockeyPraktijk gerichte oefeningen, of hele trainingen, zoeken voor hun team. Ook aanvoerders van senioren teams zonder een trainer kunnen met HockeyPraktijk toch zorgen voor een gestructureerde en uitdagende training. Om die reden zijn alle aanvoerders en trainers van de seniorenlijn ook van harte uitgenodigd tijdens deze "Train de Trainer”. Meld je hiervoor wel even aan bij de Technisch Manager Jeugd, [email protected] (Danny Post) graag even melden bij welk team je hoort als trainer/aanvoerder.

 

Jongste-jeugd trainers

Op 11 oktober organiseren we een Trainer-de-Trainer voor de jongste-jeugd trainers. Informatie hierover volgt spoedig via de technisch coördinator (Jacqueline Knottenbelt, [email protected]).

 

Opleidingsprogramma trainers

Voor specifieke doelgroepen hebben we specifieke bijeenkomsten. Reserveer alvast de volgende data:

 

 

SAVE THE DATES TRAIN-DE-TRAINER

2 oktober - clubhuis - D, C, B, A Jeugd: "introductie HockeyPraktijk"

11 oktober - clubhuis - Jongste Jeugd: "introductie HockeyPraktijk"

27 november - locatie volgt: "Zaalhockey & HockeyPraktijk"

 

WAY WE PLAY (trainers en coaches)

9 oktober - clubhuis - Jongste Jeugd: "Positiespel"

23 oktober - clubhuis - Jeugd: "(Zelf!) keuzes maken als speler"

 

HUP VOORDAAN!