Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 1111Rik.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Zomerbericht van sponsoren

Sponsor aanbod

Wil je graag iets extra's bijdragen aan de club, maar je vindt een bord sponsoren te algemeen? Dan is dit iets voor jou! Wij hebben een aantal specifieke pakketten waarbij je direct bijdraagt aan één activiteit. Je bereikt en ondersteunt een specifieke doelgroep.

Inspireert het "pakketten idee", maar zit jouw idee er niet tussen? Benader ons om jouw pakket samen te stellen! Ken je iemand anders die sponsor bij Voordaan moet worden? Laat het ons weten, we kunnen ieders hulp gebruiken.


Blaashal

Er gaat een hoop gebeuren in het nieuwe seizoen om de ambitie te kunnen realiseren zijn sponsoren nodig. Een van de grote uitbreidingen is het zaalhockey is de blaashal voor zaalhockey die er komt in de Bilt. Er komt een mogelijkheid voor sponsoring langs het zaalveld.


Nieuw en verlengd

Er komen er nog meer maar we zijn blij met onze nieuwe en verlengde sponsoren:
  • Den Ouden Wonen, heeft de vloer van het clubhuis onder handen genomen. Ook doneren zij een inloopmat voor het clubhuis om de vloer mooi te houden.
  • Slagerij van Loo is de komende 3 jaar weer onze BBQ leverancier.
  • TW Office advisors is nieuw lid van de BasisvanVoordaan.
     

The Bootcamp Club en MMHC VOORDAAN werken sinds dit voorjaar een sportief samen. Iedereen van VOORDAAN, zowel leden als hun gezinsleden, profiteren van een leuke korting in de zomermaanden als er op de club geen trainingen zijn. Op deze manier blijft iedereen lekker fit en voorkom je blessures zodra de trainingen en wedstrijden weer starten. Verder merk je al snel dat je door te bootcampen een sterkere hockeyer wordt.

Hockey republic tekent bij voor 4 seizoenen! We bedanken Remt Melles van Hockey Republic voor het vertrouwen in de samenwerking met @mmhcvoordaan. Nieuw is dat we afspraken gemaakt hebben hoe wij als club, leden en Hockey Republic profiteren van toegenomen traffic naar hun winkel bij de Galgenwaard.

Kortom koop je shirt, sticks en schoenen bij Hockey Republic Galgenwaard en zeg dat je van Voordaan komt. Daar worden we allemaal beter van.

Agenda

Kijk op de website van Voordaan/sponsor agenda als je wilt weten welke sponsor activiteiten wanneer plaatsvinden. Heren 1 zit dit jaar met Schaerwijde en SCHC in de promotieklasse dus veel lokale locale derby's om te kijken.

Namens de sponsoren van de BasisvanVoordaan wensen wij iedereen een fijne zomer en volg ons op de diverse socialmedia om onze sponsoren de aandacht te geven die zij verdienen.