Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
1111Rik.jpg IMG_2420.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Vacatures voor vrijwilligers

Voor, maar vooral achter de schermen zijn voortdurend veel vrijwilligers hard bezig om alles op en rond Voordaan goed te laten verlopen. Van het onderhoud van het clubhuis tot het indelen van scheidsrechters, en van het voorbereiden van het zaalseizoen tot het regelen van keepersuitrustingen.
 
Voor al deze werkzaamheden leunt Voordaan op de inzet zo'n 150 vrijwilligers, die belangrijk, maar vooral leuk werk doen. Met zijn allen besteden zij in totaal 13.000 uur van hun vrije tijd aan deze mooie club.

Alleen dankzij de inzet van al deze vrijwilligers kan de club blijven draaien. Om alle commissieleden te bedanken voor hun inzet organiseren we elk jaar aan het einde van het seizoen een BBQ, ook is er een nieuwjaarsborrel. Wij zijn blij met je inzet; je doet iets goeds en zet je kennis in, je bouwt samen met ons aan een sportief Voordaan.

Op dit moment zijn de volgende vrijwilligersfuncties beschikbaar:

Communicatie Jeugd
Vind je het leuk om actief met het Dagelijks Bestuur Jeugd (DBJ) mee te denken over de communicatie? Ben je goed in het omzetten van informatie in lekker leesbare teksten om die vervolgens te plaatsen op de site van Voordaan, de app en socials, dan zoeken we jou. Als Communicatie Jeugd maak je ook deel uit van de Communicatie Commissie.
Klik hier voor meer informatie

Vrijwilligers voor inrichten nieuwe website
Denk je ook als je de website van Voordaan ziet: dit kan anders en beter? Weet jij hoe je websites aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk kunt maken? Dan zijn we op zoek naar jou. De host van onze website biedt ons de mogelijkheid om een nieuwe site in te richten: een gebruiksvriendelijke en interactieve site die voldoet aan de eisen van nu. Wij maken zelf keuzes welke functionaliteiten we gaan gebruiken. 
We zoeken twee a drie personen die samen voor dit supertoffe en creatieve project gaan. Je houdt je bezig met strategie, functionaliteiten in kaart brengen, structuur neerzetten, look & feel afstemmen en content overzetten. De duur van het project is naar verwachting 6 maanden. 
Geïnteresseerd? Neem contact op met Dorrit Peters. Stuur een e-mail naar [email protected]

Twee leden Dameselftalcommissie
De dames elftalcommissie (DEC) is op zoek naar nieuwe leden. Met het vertrek van Dagmar zoeken wij iemand die de hogere damesteams en jong senioren onder haar hoede wil nemen en al langer is Ida op zoek naar een opvolger voor de veteranenteams. 
Gedurende het seizoen fungeert de DEC vooral als schakel tussen teams/aanvoerders en de vereniging. Een enkele keer wordt nog een nieuwe speler in een team geplaatst. Vanaf maart of april beginnen de nieuwe aanmeldingen binnen te stromen. Samen met de teams wordt gekeken welke spelers in welke teams geplaatst kunnen worden. Dit kost je in de zomer hooguit 1-2 uur per week. Vind jij het leuk om een vinger in de pap te hebben bij de samenstelling van teams en vind je het belangrijk om als vrijwilliger je steentje bijdragen aan het draaiende houden van onze mooie vereniging, meld je dan aan bij [email protected] 

Keeperstrainers 
Er blijkt behoefte te zijn aan keeperstraining voor senioren. Er hebben zich2 trainers gemeld en we willen er graag nog een paar bij, zodat zij de taken kunnen verdelen. Vind jij het leuk om af en toe een training te verzorgen, meldje dan bij Stef Breuer, keeper van Heren 8 via [email protected]. Gedacht wordt aan een training per 2 weken op donderdagavond.