Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Vacatures voor vrijwilligers

Door de coronamaatregelen is het nog wat stil op de club, maar achter de schermen zijn veel vrijwilligers hard bezig om alles op en rond Voordaan goed te laten verlopen. Van het onderhoud van het clubhuis tot het indelen van scheidsrechters, en van het voorbereiden van het zaalseizoen tot het regelen van keepersuitrustingen.
 
Voor al deze werkzaamheden leunt Voordaan op de inzet zo'n 150 vrijwilligers, die belangrijk, maar vooral leuk werk doen. Met zijn allen besteden zij in totaal 13.000 uur van hun vrije tijd aan deze mooie club.

Alleen dankzij de inzet van al deze vrijwilligers kan de club blijven draaien. Om alle commissieleden te bedanken voor hun inzet organiseren we elk jaar aan het einde van het seizoen een BBQ, ook is er een nieuwjaarsborrel. Wij zijn blij met je inzet; je doet iets goeds en zet je kennis in, je bouwt samen met ons aan een sportief Voordaan.

Op dit moment zijn de volgende vrijwilligersfuncties beschikbaar:

Lid Commissie Sportiviteit en Tucht
De commissie Sportiviteit en Tucht speelt een essentiële rol bij een van de belangrijkste kernwaarden van Voordaan: het kunnen sporten in een veilige omgeving. De commissie behandelt zaken omtrent sportiviteit en tucht. Hierbij moet je denken aan zaken over een tweede gele en/of rode kaart of gedragsnormen die zijn overschreden. De commissie gaat in gesprek met leden en begeleiders en ziet erop toe dat een eerlijk, onafhankelijk gesprek wordt gevoerd. Vervolgens adviseert de commissie het bestuur in het afhandelen van de zaak. We zijn op zoek naar een nieuw lid dat de Commissie komt versterken.

Lid Commissie Tophockey
Tophockey heeft ook dit jaar stilgelegen door Corona. Hopelijk kunnen we volgend jaar weer genieten van onze topteams (Heren 1 en 2, Dames 1 en 2)! De eindverantwoordelijkheid voor de CTOP (Commissie Tophockey) op Voordaan kent een voorzitter (tevens bestuurslid), een penningmeester en minimaal 3 leden. We zijn op zoek naar minimaal 1 nieuw lid dat ons team komt versterken.
Klik hier voor meer informatie

Lid Dameselftalcommissie
De dameselftalcommissie (DEC) is verantwoordelijk voor het indelen van spelers in teams. De commissie bestaat uit vier commissieleden met ieder een aantal teams onder haar hoede. De DEC is op zoek naar twee nieuwe leden die aanspreekpunt willen zijn voor de damesveteranen en voor de dames sevens. Het is niet noodzakelijk dat je zelf in een veteranen- of sevensteam speelt, maar het is wel makkelijk.
Klik hier voor meer informatie

Lid Zaalcommissie
De zaalhockeycommissie is op zoek naar 2 nieuwe leden zodat aankomend seizoen het zaalhockeyen in onze eigen Voordaan Hockeydome weer mogelijk gemaakt kan worden.
Klik hier voor meer informatie

Communicatie Jeugd
Vind je het leuk om actief met het Dagelijks Bestuur Jeugd (DBJ) mee te denken over de communicatie? Ben je goed in het omzetten van informatie in lekker leesbare teksten om die vervolgens te plaatsen op de site van Voordaan, de app en socials, dan zoeken we jou. Als Communicatie Jeugd maak je ook onderdeel uit van de Communicatie Commissie.
Klik hier voor meer informatie

Social media reporter
Als social media reporter maak je deel uit van de Communicatie Commissie. Het is een nieuwe rol die je zelf kunt vormgeven en inrichten. We zoeken iemand die ideeën heeft om onze social media accounts tot leven te brengen. De reposts, clubchallenges en leuke weetjes die jij plaatst van onze mooie club zorgen ervoor dat we onze leden meer met elkaar in verbinding brengen.
Kijk hier voor meer informatie

Lijncoördinator J6E
Binnen de Jongste Jeugd komt de functie van Lijncoördinator J6E vrij. De 'lijnco' leidt alles organisatorisch in goede banen. Je bent voor de Jongens 6E dé spil tussen de Commissie (Jongste) Jeugd, de Technische Staf Voordaan en de teammanagers. De Lijncoördinator brengt teammanagers op de hoogte van alle belangrijke informatie voor het team. Je hebt nauw contact met deze managers om alles voor de teams op rolletjes te laten verlopen. Eventuele problemen signaleer je op tijd zodat daar op kan worden ingespeeld.
Klik hier voor meer informatie
 
Penningmeester Horeca
De horeca is hét sociale smeermiddel van onze vereniging. Hopelijk kunnen we daar binnenkort weer met z’n allen met volle teugen van genieten! De eindverantwoordelijkheid voor de horeca-activiteiten op Voordaan ligt bij de Stichting Horeca Accommodaties Groenekan (SHAG). De SHAG heeft een eigen bestuur bestaande uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. De dagelijkse operationele uitvoering door onze BarCrew staat onder leiding van Chris Meijer. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiën van de SHAG.
Klik hier voor meer informatie

Lid Materiaalcommissie
De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor het verstrekken van het juiste trainingsmateriaal binnen Voordaan. De materiaalcommissie draagt zorg voor het keepersmateriaal, het beheer van de lockers en het trainingsmateriaal. Binnen de materiaalcommissie komt de vacature vacant voor de verstrekking van trainingsmateriaal.
Klik hier voor meer informatie