Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
1111Rik.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg d1.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Wedstrijdschema Samen Voordaan Winter Cup

UPDATE: (7-01-2021)

Bijgaand het wedstrijdschema voor de Samen Voordaan Winter Cup. Bij het opstellen van het wedstrijdschema, is uitgegaan van feedback op de onderlinge wedstrijden die al gespeeld zijn, en van de uitslagen van die wedstrijden. 

Belangrijk om te weten:
  • Bij de F- en E-jeugd hebben we geen poules gemaakt, maar zijn we uitgegaan van één grote poule voor meer spelplezier.
  • Een aantal 6E-teams spelen een wedstrijd tegen een 8E-team op een half veld. Dit in verband met een oneven aantal teams in beide lijnen.
  • In de ABCD is er één poule met vijf teams omdat een oneven aantal teams zich heeft opgegeven. Dat betekent dat elk weekend één team uit die poule geen tegenstander heeft en dus niet kan spelen. We bieden ieder weekend dat betreffende team wel een heel veld aan om onderling een wedstrijd te spelen of een extra training te organiseren.
  • De wedstrijden van de 8E en ABCD duren iets korter dan gebruikelijk omdat na afloop van iedere wedstrijd een shoot-out serie kan worden gespeeld. Dit brengt een extra dynamiek in de competitie en geeft teams die niet gescoord hebben aan het einde van de wedstrijd tóch nog een kans. In het nieuwe wedstrijdreglement dat in de loop van deze week gepubliceerd wordt op de website, staan de details.
  • De Technische Staf Voordaan is bezig met het ontwerp van een wedstrijdformulier in Google Forms. Zo kunnen alle teams de uitslagen makkelijk doorgeven. We willen op deze manier ook standen in de poules van de ABCD tussentijds laten zien.
  • De uitslagen van de wedstrijden in de Jongste Jeugd tot en met de 8E zullen niet gepubliceerd worden (conform beleid KNHB). Wel graag de uitslagen doorgeven via het formulier!
  • Let op: er worden geen (jeugd)scheidsrechters ingedeeld. Ieder team moet dus zelf zorgen voor een scheidsrechter.
  • Er zijn enkele CS+ scheidsrechters beschikbaar om de lijnteams te fluiten. Op dit moment worden zij ingedeeld voor komend weekend. Deze indeling wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt, net als de planning van de CS+ scheidsrechters voor de rest van de competitie.
Het wedstrijdschema is ook in de Voordaan app zichtbaar.