Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 
Nieuwsafbeelding

SamenVoorVoordaan

Beste Voordaners, graag houden we jullie op de hoogte van de stand van zaken binnen onze vereniging. Zowel op sportief als financieel gebied stelt het coronavirus ons voor flinke uitdagingen. De jeugd mag trainen en speelt onderlinge wedstrijden in de Samen Voordaan Cup, voor de senioren is het hockeyen helaas nog steeds beperkt tot trainen in kleine groepjes. Op de persconferentie van dinsdag 9 december werd duidelijk dat daar voorlopig ook niet meer kan worden.

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering op 18 november is uiteengezet welke financiële consequenties de corona-maatregelen hebben voor Voordaan. Kort samengevat: door het wegvallen van horeca-omzet missen we als club veel inkomsten. Tegelijk lopen veel vaste kosten door, zoals die voor de blaashal. Dat leidt, ondanks kostenbesparingen en steunmaatregelen van de overheid, tot een tekort op de begroting van ruim 104.000 euro.

Wat doen wij? Wat kun jij doen?

We zullen samen de schouders eronder moeten zetten om extra inkomsten voor de club binnen te halen en zo Voordaan financieel gezond te houden. Het bestuur maakt uiteraard aanspraak op de subsidieregelingen die van toepassing zijn. Maar er is meer nodig. Verschillende leden en teams hebben al spontaan aangeboden om de club financieel te ondersteunen met een donatie of een actie die geld in het laatje brengt. Dit zijn hartverwarmende initiatieven, die tonen hoe verbonden Voordaners met de club zijn.

Een aantal mogelijkheden om Voordaan te steunen:

1. Kom bij de Club van 100 
Doe eenmalig een donatie of word structureel lid van de Club van 100. Doneren of lid worden kan via deze pagina.

2. Koop Voordaan-kleding
Naast het verplichte thuistenue en het uittenue is er ook een prachtig Voordaan-trainingspak te koop bij ClubColors: een mooi cadeau voor Kerst. Voor teamkleding bedrukt met Voordaan-logo kun je terecht bij Your Style. Van elke aanschaf bij ClubColors of YourStyle gaat een gedeelte van de aankoopwaarde naar Voordaan.

3. Word sponsor 
Samen maken we de club. Draag Voordaan een warm hart toe en bekijk onze sponsormogelijkheden hier

4. Schrijf je in voor de Brainsstormsessie SamenVoorVoordaan
Op 16 december houden we een online sessie. Heb je ideeën over hoe we het tekort op de begroting kunnen dichten? Vind je het leuk om je kennis en netwerk te delen? Zie je goeie voorbeelden bij andere clubs? Schrijf je dan hier in voor de digitale brainstormsessie ‘SamenVoorVoordaan’ op 16 december tussen 20.00 en 21:30 uur. Na inschrijving ontvang je de opzet en spelregels van de brainstorm en de Zoom-link.

5. Mail je idee naar de ideeënbus
Je mag je idee ook mailen, hoe groot of klein ook. Doe dit naar samenveilig@voordaan.nl. Samen gaan we met je idee aan de slag.


We hebben er alle vertrouwen dat we met jullie hulp door deze vervelende periode heen komen.

SamenVoorVoordaan
Het Bestuur