Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-13.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg IMG_2420.jpg d1.jpg 1111Rik.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Onderhoud aan het complex gaat altijd door

In het najaar is veel werk gestoken in het snoeien van de vele bomen en struiken op en rond de velden. Hierdoor kunnen we weer drie jaar jaar vooruit. Het opruimen van het bladafval in de herfst, zodat de velden zo schoon mogelijk blijven, is een dagelijkse bezigheid die Marco van der Padt telkens op zich neemt.

Meer lockers
Ook zijn veel kleine klussen (lang niet altijd zichtbaar) rond de velden en in het clubhuis aangepakt. Er was een tekort aan opbergruimte. Met enige vertraging zijn in december nieuwe lockers geleverd. Binnenkort volgt een herschikking van de lockers zodat alle teams hun materiaal veilig kunnen opbergen.

Zuinig met energie
Een belangrijk aandachtspunt is kostenbesparing. We proberen die onder meer te realiseren door minder vaak afval op laten halen, nog slimmer om gaan met ons energieverbruik (verwarming, verlichting) en alle ongebruikte voorraden van de bar en keuken terug te geven aan de leveranciers.

Horeca
De horeca zit ondanks de lockdown ook niet stil. Horecamanager Chris heeft laatst de Benjamins na hun training kunnen voorzien van een (to-go) beker warme chocolademelk. Ook verzorgt hij de unieke Voordaan borrelplanken voor bij de Heren 1 / Dames 1 pubquiz op zaterdag 20 februari!

Klusweekend: doe mee!
Begin maart vindt het jaarlijkse Voordaan Klusweekend plaats, waarin vele vrijwilligers de mouwen opstropen en helpen om het terrein klaar te maken voor de tweede helft van het seizoen. Ofschoon we nog niet weten wanneer het seizoen weer kan beginnen, gaan we toch proberen ook dit jaar met vereende krachten, uiteraard op een veilige manier, de nodige klussen uitvoeren, te weten:

- Schoonmaak van dug-outs en sponsorborden
- Herstel van bestrating/tegelwerk rond de velden
- Aanleg van elektra- en datakabels om livestreamen van wedstrijden op veld 1 en 2 mogelijk te maken
- Montage van sponsordoek stellage achter het doel op veld 1
- Verwijderen van zwerfafval op en rond het terrein
Help je mee? Iedereen – jong en oud - is welkom!
Meld je aan via: [email protected]