Jeugd komende weken *update*

Het is lente, de dagen worden langer, maar helaas is er nog geen start van de competitie. Deze weken hebben we daarom weer een alternatief speelschema.

Zaterdag 24 april
Teams kunnen zelf een oefenwedstrijden regelen. Een veld kan je regelen via [email protected]
Om je te helpen bij het vinden van een leuke, uitdagende tegenstander maakt de TCT lijstjes. Die worden zo snel mogelijk via de lijnco’s naar de coaches gestuurd.

Meivakantie
Van 26 april tot en met 7 mei zijn er geen trainingen.
Topjeugd traint mogelijk wel voor een deel van de mei vakantie wel door. Dat hoor je dan van je coach.

Zaterdag 1, 8, 15 en 22 mei is er geen programma.
Op deze data kunnen teams zelf onderlinge oefenwedstrijden regelen. Om ervoor te zorgen dat iedereen aan bod kan komen, hebben we besloten om per wedstrijd 2 x 30 minuten te spelen met 5 minuten rust, in plaats van. 4 x 17,5 minuut. Mocht je te weinig spelers hebben vanwege de vrije (feest)dagen, dan is het wellicht een idee om een wedstrijd met 7 tegen 7 te regelen. Een veld kan je regelen door een mail te sturen naar [email protected]

Zaterdag 29 mei en 5 juni: programma volgt
We denken nog na over de invulling van deze twee speeldagen. Ideeën daarvoor zijn van harte welkom, evenals hulp bij de organisatie. Meld je voor 1 mei aan via [email protected]