Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Bela Verpalen over evenementen

'Het moet weer leuk zijn om lekker op Voordaan te blijven hangen'

Iedereen kijkt reikhalzend uit naar een terugkeer naar normaal, dat geldt zeker de Evenementencommissie. Want hockeyen kon afgelopen half jaar weer mondjesmaat, maar de gezelligheid en reuring in en rond het clubhuis moeten weer een impuls krijgen. Als het straks mogelijk is, ligt er dan ook een mooie taak voor de evenementencommissie om het bruisende verenigingsleven terug te brengen op Voordaan. Bela Verpalen is een van de leden van de commissie en vertelt over de plannen.

‘Na een jaar van overleven moet de focus weer komen te liggen op verbinding. Dat is ook de opdracht die we van het bestuur hebben gekregen: Voordaan is in de afgelopen jaren sterk gegroeid, geprofessionaliseerd en is, ondanks corona, financieel gezond. Nu moeten we ons weer meer richten op de sociale functie van de club.
‘We denken als commissie goed na over wat we willen met evenementen. De club heeft twaalf vergunningen voor evenementen, dus die willen ten volle benutten. Daarom willen we als commissie een goede structuur neerzetten en een duidelijke agenda vaststellen, met terugkerende, herkenbare activiteiten, zodat je echt kunt uitkijken naar een evenement. En we willen het leden ook gemakkelijk maken, door op logische momenten leuke dingen te organiseren, zoals kerstdiners voor de jeugdteams, en een terugkeer van het thé-dansant op zondag.


Bela Verpalen (48)
Hockeyt in Sevens D1
Getrouwd met Wouter Thalen 
Moeder van Kaatje (MB3) 
Juultje (MC3) 
Diede (JD1)‘Voordaan heeft in het verleden veel fantastische evenementen gehad, denk bijvoorbeeld aan Schlager Sunday. Maar het zou leuk zijn als zo’n feest door veel meer teams wordt bezocht. Als commissie zullen we proberen commissieleden te werven uit verschillende doelgroepen binnen de club, van jeugd tot veteranen en alles daar tussenin. Sowieso is het niet de bedoeling dat de Evenementencommissie elk feest van A tot Z organiseert. We functioneren meer als een coördinator met per evenement een organisatiecomité. Dus we zoeken ook mensen die incidenteel willen helpen bij het op poten zetten van evenementen.

‘De grote vraag is nu natuurlijk wanneer we weer mogen, en het is nog onduidelijk wat het eerste evenement zal worden. We mikken in elk geval op een fantastische opening van het seizoen met borrelarrangement na de zomer.

‘Ik doe graag ook nog een oproep. We zoeken nog mensen uit de veteranen-teams, vooral mannen, om lid te worden van de commissie. Ook als je incidenteel wilt helpen bij de organisatie van een evenement, horen we ook graag van je. Samen maken we er een feest van. Dus meld je via [email protected]

De voltallige commissie bestaat uit:
Carien Bardoel
Iris van den Berkhof
Matthijs Laks
Aliki Mennega
Bela Verpalen
Colette van Zanten 

Daarnaast krijgen we hulp bij het bedenken van de evenementen en de communicatie van Melanie Rudolf en Claudia Druppers