Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg IMG_2420.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Regels kledingsponsoring

Voor veel teams is dit het moment om na te denken over nieuwe gesponsorde kleding voor het team: van officiële wedstijdkleding tot teamtruien en jassen. Mooie en leuke initiatieven! Vanuit de sponsorcommissie vestigen we graag de aandacht op de regels die gelden voor sponsorkleding op Voordaan. 

Wanneer je teamkleding sponsort, word je sponsor van Voordaan. Je koppelt immers je bedrijfsnaam aan Voordaan. Wij beseffen dat we dit afgelopen jaren onvoldoende hebben toegelicht en het sponsorbeleid te weinig hebben uitgedragen. Daarom is het logisch dat veel teamsponsoren ervoor gekozen hebben om alleen de (ouders van) teamleden te sponsoren door de kleding aan te schaffen en te betalen. 

Toch vragen we jullie om als sponsor van Voordaan ook een bijdrage te gaan leveren aan de club. Voor Voordaan zijn de sponsorinkomsten van cruciaal belang. Mede dankzij de sponsoren kunnen we de velden onderhouden, materiaal aanschaffen maar ook de contributie zo laag mogelijk houden. 

Dat kan op twee manieren:

1. Koop het officiële Voordaan-tenue of trainingspak bij Club Colors en laat dit bedrukken. Voordaan ontvangt hiervoor een vergoeding, waardoor het een win-winsituatie wordt.

2. Wil je zelf kleding uitkiezen, dan kan dat uiteraard ook! We vragen dan wel aan iedere sponsor per sponsoractie een bijdrage van € 150. Bestel dan bij voorkeur bij YourStyle. Als Voordaan-lid krijg je daar korting en alleen bij YourStyle mag je het Voordaan-logo gebruiken op de kleding. 

Wil meer over weten over de vervolgstappen of heb je nog een vraag? Schroom niet en neem contact met ons op via [email protected]

Alvast heel veel dank

Samen Voor Voordaan! 
Sponsorcommissie