Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg d1.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 

Nieuwsbrief 1 - September 2010

Beste Voordaners,

 

Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur, en door alle teams wordt alweer flink getraind en gespeeld. Voor dames 1 wordt het dit seizoen wel een hele spannende start! Omdat een team uit de overgangsklasse zich heeft terug getrokken, mag D1 samen met nog 5 andere ploegen play offs spelen voor deze plek. Dus aankomend weekend, 3 en 5 september, strijdt ons dames 1 voor promotie naar de overgangsklasse. Kom met spandoeken en toeters naar Ede om onze meiden te zien hockeyen!

 

HUP VOORDAAN!

 

De redactie

 

Inhoud nieuwsbrief:

 

  • Dames 1 play offs 3 en 5 september
  • Word jij Nederlandse Kampioen Hockey Techniek 2010?
  • AB-feest “Come on Barbie, let’s go party!”
  • Check je gegevens
  • Trimhockey
  • Verkoop Voordaan-kleding
  • Lustrum The Dansant 12 september
  • Heren 5 zoekt keeper
  • Besluitenlijst 2009 - 2010

 


DAMES 1 PLAY OFFS 3 EN 5 SEPTEMBER

Door het terugtrekken van het damesteam Warande, is er een plaats vrij gekomen in de Overgangsklasse. Voordaan dames 1 zal vrijdag 3 september en zondag 5 september met vijf andere kandidaten strijden om deze plaats in de overgangsklasse. Dat betekent dus promotie binnen één weekend, nog voor de competitie gestart is. Dat zou natuurlijk geweldig zijn voor onze dames die vorig seizoen zo goed hebben afgesloten. Dus komt allen naar Ede en moedig ons damesteam aan!

 

Programma play offs:

Vrijdag 5 sept 18.00 uur: Gooische - Voordaan

Vrijdag 5 sept 19.45 uur: Voordaan - Breda

Zondag 5 sept 15.00 uur: Kruisfinale

Zondag 5 sept 17.00 uur: Finale

De wedstrijden duren 2 maal 25 minuten.

 

WORD JIJ NEDERLANDS KAMPIOEN HOCKEY TECHNIEK 2010?

In de herfstvakantie van 2010 organiseert Hockeyschool PANASJ voor de tweede maal een uniek jaarlijks terugkerend evenement:  HET RABO NK HOCKEY TECHNIEK 2010


Ben jij handig met bal en stick en tussen de 8 en 13 jaar, schrijf je dan nu snel in via de site www.nkhockeytechniek.nl . Wie weet word jij de  Nederlands Kampioen van jouw leeftijdscategorie en win je onder andere een Dita Kledingpakket van € 250,-.

Je krijgt een dag lang techniektraining en wedstrijdvormen onder begeleiding van speciaal opgeleide techniektrainers. Als deelnemer ga je hoe dan ook naar huis met een Rabo-bidon, een NK Dita-hockeybal, een NK-shirt en een medaille. Per leeftijdscategorie gaan er per locatie een aantal finalisten door naar de Champions Day (datum en locatie blijven nog even geheim!). Tijdens deze speciale dag maken hockeyinternationals de Nederlandse Kampioenen Hockey Techniek 2010 bekend.
Het Rabo NK Hockey Techniek vindt plaats op de volgende locaties:Maandag 18 oktober Kieviten Wassenaar

Dinsdag 19 oktober         HDM Den Haag

Woensdag 20 oktober  NMHC Nijmegen

Maandag 25 oktober      HC Den Bosch

Vrijdag 22 oktober           HC Rotterdam

Dinsdag 26 oktober         THC Hurley Amsterdam

Woensdag 27 oktober  ZMHC Zwolle

Donderdag 28 oktober  HC AthenA Amsterdam

Vrijdag 29 oktober           Gooische HC Bussum

Ga voor meer informatie en inschrijven naar  www.nkhockeytechniek.nl

 

AB-FEEST “COME ON BARBIE, LET’S GO PARTY!”

Kom allemaal naar het Voordaan AB-feest op 18 september!

Lees  hier meer.

 

CHECK JE GEGEVENS

Een oproep aan alle Voordaan-leden: Log je in via de website en controleer of je gegevens goed in het systeem staan. Op basis van deze gegevens wordt ook de contributie afgeschreven. Mail naar  [email protected]  als iets niet klopt.

 

TRIMHOCKEY

Op maandag 30 augustus zijn ook de trimhockeyers van Voordaan weer van start gegaan, voor alweer het derde achtereenvolgende seizoen. Het trimhockey blijft groeien en daarom waren we op een gegeven moment genoodzaakt om een wachtlijst in te stellen voor nieuwe leden. Aan het begin van dit seizoen hebben we 15 nieuwe leden van de wachtlijst kunnen toelaten. Helaas is daarmee niet de gehele wachtlijst verdwenen en dat betekent dat potentiële leden voorlopig op een wachtlijst komen. De ervaring van de afgelopen jaren leert echter dat er gedurende het seizoen regelmatig trimhockeyers afvallen en er dus plaats vrijkomt voor nieuwe leden.

Mocht je interesse hebben voor het trimhockey schroom dan niet om een keer te komen kijken en meld je aan als je geïnteresseerd bent. We spelen elke maandagavond van 20.45 uur tot 22.00 uur. Meer informatie via  [email protected]

 

VERKOOP VOORDAAN-KLEDING

Zaterdag 11 september en zaterdag 18 september is er van 10.00-16.00 uur weer een grootse clubhuis-verkoop van Bema Sport met Voordaanshirts, -broeken, -sokken, -vesten, etc. etc. Dus ben je nieuw bij Voordaan, of uit je oude shirt gegroeid of geknapt, of was je er als een van de weinigen afgelopen jaar nog nét niet toe gekomen? Kom een van beide zaterdagen langs in het clubhuis!

En ongetwijfeld ten overvloede: competitiewedstrijden dienen verplicht in officieel Voordaantenue gespeeld te worden!

 

LUSTRUM THEE DANSANT 12 SEPTEMBER

Het lustrumjaar is in volle gang! Met de start van het nieuwe seizoen kunt u dit najaar nog veel moois verwachten. Om te beginnen met een Lustrum Thee Dansant (powered by dames 4) op zondag 12 september na de eerste thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1.  Zet dus in je agenda: zondagmiddag 12 sept Voordaan!!! 

 

HEREN 5 ZOEKT KEEPER

Heren 5 zoekt nog voor het komende seizoen een keeper. Wij komen uit in de reserve 2de klasse. Een leuke sterke poule in midden-Nederland met een aantal 2 e  herenteams (Leusden, Soest, Phoenix) en Kampong 5 t/m 7. H5 is een hecht en gezellig team. De meesten van spelen al 9 seizoen met elkaar samen en de gemiddelde leeftijd is ongeveer 29 jaar.

Voor meer info:  [email protected] of 06-18807423

 

BESLUITENLIJST 2009 – 2010

Lees  hier de besluitenlijst van het afgelopen seizoen.

 

Heb je kopij voor in de nieuwsbrief? Mail dan naar  [email protected]