Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 1111Rik.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Benoemingen en awards

Op vrijdag 17 juni vond de jaarlijkse vrijwilligersbarbecue plaats. Op het zonovergoten terras van Voordaan werd een groot aantal vrijwilligers door de club bedankt voor hun inzet voor en achter de schermen. Een aantal van hen werd door het bestuur extra in het zonnetje gezet.

Vrijwilligerstrofee 2021-2022
Na een lange coronaperiode waarin er weinig reuring was op de club, heeft de Evenementencommissie zich ten doel gesteld Voordaan weer te laten bruisen. Drijvende kracht hierachter is Bela Verpalen. Zij heeft samen met een enthousiast team (Carien, Iris, Matthijs) en met de hulp van veel andere vrijwilligers en ouders veel tijd en energie gestoken in de succesvolle activiteiten, waarbij ook de
basis is gelegd voor een structurele evenmentenkalender voor een heel seizoen.


Bela Verpalen met de Vrijwilligerstrofee 2021-2022

Scheidsrechterstrofee
Rising star Els Coyajee ontving dit jaar uit handenvan Tjerk Hobma de scheidsrechterstrofee. Zij is nog niet al te lang actief als scheidsrechter, maar als enthousiaste nieuweling bij CS+ deinst zij niet terug voor het fluiten van steeds hogere teams.   


Els Coyajee krijgt de scheidsrechterstrofee uit handen van Tjerk Hobma

Nita Huisman-Volkersschaal
Bram Hahn
kreeg de Nita Huisman-Volkersschaal als blijk van waardering voor zijn werk op het gebied van communicatie in de afgelopen jaren. Hij verzorgde de communicatie voor de senioren en doet er sinds een jaar de jeugdcommunicatie bij. Daarnaast zette hij samen met secretaris Dorrit Peters en vormgever Claudia Druppers de nieuwsbrief nieuwe stijl op, die inmiddels goed wordt gelezen.  

De Nita Huisman-Volkersschaal werd uitgereikt aan Bram Hahn door secretaris Dorrit Peters

Speciale dank
Een speciaal woord van dank was er voor Erik Versnel. Hij stopt als coach van de succesvolle jongenslichting (nu A1) die ook dit jaar landelijk niveau heeft gespeeld. 'Zijn jongens' waaien uit naar de senioren. Erik heeft met zijn kennis, ervaring veel talenten voortgebracht. Met zijn aanpak is hij erin geslaagd het team elk jaar weer naar een hoger niveau te tillen. Hij zwaait bovendien af als speler van Veteranen A, waarmee hij dit seizoen voor de derde keer landskampioen werd.


Erik Versnel begeleidde jarenlang een succesvolle jongenslichting. Links voorzitter Pike Fabriek

Een speciale vermelding is er ook voor Jacqueline Knottenbelt. Zij stopt na vijf jaar als technisch coördinator meisjes DEF. Voorzitter van het Jeugdbestuur Michiel van Geel benadrukte in een toespraak dat Jacqs bijdrage aan de ontwikkeling van het jeugdhockey van onschatbare waarde is geweest. Lees meer in het afscheidsinterview met Jacqueline.

Jacqueline Knottenbelt werd toegesproken door Michiel van Geel