Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Pike Fabriek kijkt terug en vooruit

Voorzitter Pike Fabriek kijkt in de laatste nieuwsbrief van dit seizoen terug op een bewogen seizoen en vooruit op de plannen en ambities voor het volgende. 

Beste leden, het seizoen 21-22 zit erop. En wat een mooi hockeyseizoen hebben wij achter de rug, met veel hoogtepunten zoals natuurlijk het promoveren van H1 naar de Hoofdklasse, alle kampioenen en de mooie feestjes die wij op Voordaan hebben gehad. Denk aan de mooie events die de Evenementen Commissie heeft georganiseerd, zoals de jeugddiners, Halloweenparty, Super Sunday met Frans thema, en ga zo maar door.

Na twee jaar kon onze Voordaan Hockey Dome weer worden opgezet. Helaas gingen niet alle wedstrijden door, maar toch hebben wij mooie zaalkampioenen kunnen huldigen. 

Vrijwilligers, bedankt!
Als bestuur zijn wij druk geweest om dit hele seizoen zo goed mogelijk te faciliteren en ons voor te bereiden op alle scenario’s. Dit heeft veel van ons gevraagd, maar de gezelligheid en alle inzet van al onze vrijwilligers maken het juist leuk en de moeite waard om te doen. 

Ik wil ook graag even vooruitkijken, want volgend jaar wordt een bijzonder jaar. Een jaar in de Hoofdklasse waarin internationale toppers als Jip Jansen, Seve van Ass, en Thierry Brinkman op Voordaan het zullen opnemen tegen ons Heren 1. Het zal een zwaar jaar worden waarin er veel gevraagd zal worden van onze spelers. Fanatieke thuissupport zal nodig zijn om resultaat te behalen. 

Wij zijn druk bezig met alle voorbereidingen. Het complex zal op bepaalde punten moeten worden aangepast en we zullen veel moeten organiseren. (Wil je daarbij helpen? Lees er hier meer over.)  Gave bijkomstigheid is dat alle wedstrijden ook live te zien zullen zijn via Viaplay. 

Voorbereidingen jeugd
Los van al het Hoofdklasse-geweld zij bij de jeugd alle teams bekend en zijn de voorbereidingen gestart. Er wordt nog voor enkele teams gezocht naar trainers en dat is een belangrijke opgave om voor iedereen goede trainingen te kunnen faciliteren. Onze aandacht gaan hierbij uit naar zowel de breedte als de top!

Voordaan steeds duurzamer
Een andere belangrijke opgave is verduurzaming van het complex en de voorbereidingen rondom vervanging veld 3 en mogelijk 4. De business case is in voorbereiding en ik hoop dat wij op de volgende ALV in november hier meer duidelijkheid over kunnen gaan geven. Voordaan is een prachtige locatie in het bos op het voormalige landgoed Voordaan. Hier zijn wij zuinig op en dat gaat zich vertalen in een duurzaamheidstransitie die wij als club zullen moeten ondergaan. Er zijn plannen voor een zonneweide naast Voordaan: dit volgen wij op de voet om vroegtijdig aan te kunnen haken met onze energiebehoefte. 

Daarnaast zijn wij in overleg over een nieuw kledingcontract en zijn er verschillende mogelijkheden voor sponsoring. Dit is hard nodig om onze club gezond te houden en niet alles op de contributie aan te laten komen. 

Op naar een bijzonder seizoen
Beste leden, dank voor dit geweldige seizoen en we kijken vooruit naar een bijzonder seizoen met heel veel Voordaan-gezelligheid. Tot slot wil ik Chris en Jacco bedanken voor alle gezelligheid rondom de horeca! Ook dank voor dit mooie seizoen aan alle trainers en professionals die actief zijn op Voordaan en alle vrijwilligers die zich inzetten om onze mooie vereniging te laten bloeien. 

Wij gaan even uitrusten en zien jullie in augustus weer. Namens het hele bestuur: fijne vakantie en Samen Voordaan!

Pike Fabriek, voorzitter