Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
IMG_2420.jpg 1111Rik.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Nieuw tenue in aantocht

Samen duurzaam Voordaan met Reece en Intersport Twinsport. Met dit motto als een van de vertrekpunten heeft Voordaan met ingang van het komend seizoen een
nieuwe kledingpartner: Reece en retailer: Intersport Twinsport.  

We vinden het belangrijk dat we als club een eenduidige uitstraling hebben. En dat onze duurzaamheidsambitie ook terugkomt in en op onze kleding.

Goede voorwaarden voor leden en club
De samenwerking biedt Voordaan een moderne kwalitatieve kledinglijn met hoogwaardige uitstraling, die eenvoudig verkrijgbaar is via winkel en app, met betrouwbare levering. En - niet onbelangrijk - met een interessant financieel plaatje, zowel voor de leden als de club. Al met al een proces van zorgvuldige afwegingen!

Nieuw tenue
Met Reece is een intensief ontwerptraject gestart waarbij we, met oog voor het bestaande tenue, gewerkt hebben aan een moderne en professionele look & feel. Medio augustus komt het nieuwe tenue beschikbaar. Momenteel is de productie van de shirts, broekjes, rokjes en sokken in volle gang.

De trainingspakken krijgen een ‘make-over’. En Reece is bezig met de samenstelling van een kledinglijn voor de training. Binnenkort allemaal te zien in de winkel en online! 

Het nieuwe thuisshirt is nu al gemaakt van gerecyclede petflessen, en in de komende jaren wordt meer kleding circulair.

** Zie de afbeeldingen onder dit bericht **

Voor ieder lid een nieuw thuis-shirt
We willen een vliegende start maken met het nieuwe tenue, zodat we direct bij de start van het seizoen een eenduidig beeld kunnen neerzetten. Daarom is het nieuwe thuis shirt vanaf tweede helft augustus voor ieder lid af te halen bij Intersport Twinsport aan de Oudegracht in Utrecht. 

Om dit voor iedereen mogelijk te maken, is een forse korting gerealiseerd. Het werkt als volgt: Bij ieder lid wordt éénmalig een bedrag van € 10,- toegevoegd aan de contributie 2023/2024. Voor dit bedrag is vanaf medio augustus een nieuw shirt af te halen bij Intersport Twinstport aan de Oudegracht in Utrecht, onder vermelding van je naam en postcode. Je kunt daar dus de juiste maat passen en direct
ook nieuw broekje/rokje en sokken aanschaffen. 

Ter vergelijking: de normale aanschafprijs van het nieuwe Voordaan shirt is 40 euro.
Op deze manier gaan we ervan uit dat de hele club in één keer overstapt naar het nieuwe tenue en we alle leden bij de eerste competitiewedstrijd in de nieuwe outfits zullen zien.

In de komende berichten vertellen we meer over: 
* Trainingskleding/teamtruien 
* Kleding voor lijnteams 
* Kortingen bij Reece/Intersport Twinsport 
* Sponsoring tenues 
* Recycling oude tenues 

Sponsorcommissie en kledingcommissie
#samenvoordaan