Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Publicatie teamindelingen JEUGD.

Na coach beoordelingen, scout observaties, voorkeursformulieren en vele uren van overleg zijn we gekomen tot deze teamindeling.

 

Vanaf nu kan je deze nieuwe teamindelingen vinden via de Voordaan website, op het afgeschermde gedeelte. Je hebt je inloggegevens (lidnummer en password) nodig om de teamindelingen te kunnen bekijken. Klik hier!

 

Wanneer je dan bent ingelogd navigeer je via het dashboard naar "Club” en naar "Documenten”. Vervolgens staan dan de nieuwe teamindelingen onder het kopje "Teamindelingen Jeugd 2024-2025”. 

 

Zoals eerder gecommuniceerd zijn vanwege de verbouwing van veld 3 en 4 dit keer helaas geen kennismakingstrainingen. We roepen ouders, coaches en teammanagers van de nieuwe teams wél op om vooral een alternatieve leuke kennismaking te organiseren voor dat iedereen met vakantie gaat. 

De topjeugd teams ontvangen van hun nieuwe coach vandaag informatie over hun programma (welke start vanaf 10 juni). 

 

Teambegeleiding

TSV en de lijncoördinatoren gaan nu alle kandidaten benaderen voor het begeleiden van de teams. Máár we zoeken nog meer trainers, coaches en teammanagers! Interesse? Stuur een e-mail naar:
[email protected][email protected][email protected][email protected][email protected][email protected] of [email protected]

 

Selectiegroepen topjeugd

Lees meer over de toetsingsweken topjeugd via dit nieuwsbericht. Klik hier!

 

Toelichting

De nieuwe indelingen zijn nu definitief (uitgezonderd JO18-1, JO16-1, MO18-1, MO16-1, MO16-2). Om elke speler in een passend team te plaatsen hebben wij zorgvuldig, objectief en met de beste intenties ons vooraf beschreven proces doorlopen. 

 

Heb je naar aanleiding van de publicatie teamindelingen nog vragen waarom jij in een bepaald team bent ingedeeld? Vanaf woensdag 12 juni zal er een nieuwsbericht op de website geplaatst worden met een aanmeldformulier voor een gesprek. Deze gesprekken worden ingepland op zaterdag 22 juni.

 

LET OP: 

mailen, bellen of appen naar lijncoördinator, naar tct of andere personen in de jeugdorganisatie heeft geen zin. Deze zullen niet beantwoorden worden. Uitsluitend aanmeldingen via het aanmeldformulier (vanaf 12 juni) worden in behandeling genomen.

 

Je ontvangt van ons een bevestiging en tijdstip voor het gesprek. We rekenen erop dat je op de afgesproken tijd aanwezig bent, eventueel onder begeleiding van je ouder(s).