Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg IMG_2420.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Enquête: Voordaan krijgt 8,1

De ledentevredenheidsenquête is 476 keer ingevuld door hockeyende leden en door mensen die niet als hockeyer aan Voordaan verbonden zijn (zoals coach/ouder/trainer). 
Jeugd is iets onder vertegenwoordigd. Maar de enquête is valide en representatief genoeg zodat de resultaten toch goed bruikbaar zijn.

Veel dank aan Tamar Fischer en Annemarie Schomaker voor het werk dat zij hierin hebben gestoken. Deze twee ouders van jeugdleden hebben met hun onderzoeksachtergrond en marketing een mooi onafhankelijk verslag van het 55 pagina tellend rapport opgesteld. 

De Enquête levert overall een positief resultaat op waar we supetrots op mogen zijn. Jullie beoordelen Voordaan met een rapportcijfer 8,1. Dit is een stijging ten opzichte van de enquête uit 2015. (7,8)

Samenvatting van de resultaten
De resultaten van de enquête benadrukken dat respondenten positief zijn over de clubcultuur, het veilig sportklimaat en de beleving van het eigen hockeyteam maar.. er is nog méér aandacht nodig voor positief gedrag op het veld en langs de lijn en aandacht nodig voor het besef bij alle leden en ouders dat er van iedereen inzet verwacht wordt. 

Prioriteiten
De top 5 (van de 22) onderwerpen waar we binnen de club prioriteit aan moeten blijven geven van 5 naar 1.

1. Clubcultuur, inclusief betrokkenheid en gezelligheid 
2. Breedtesport 
3. Ledenbehoud 
4. Positieve sportcultuur
5. Velden 

Aandachtspunten
Belangrijke aandachtspunten die naar voren komen in het rapport zijn: 

1) de kwaliteit van de begeleiding en de trainings- en ontwikkelmogelijkheden van spelers uit de breedteteams; 
2) de kwaliteit en ondersteuning van de arbitrage (jeugdspelers, ouders en CS+); en 
3) de kwaliteit, het onderhoud en de capaciteit van de kleedkamers en het sanitair.

Maar er is meer
De resultaten zijn vers van de pers. Het nieuwe bestuur buigt zich komende weken over deze resultaten en hoe op te nemen in hun strategie. Zij gaan concrete acties formuleren en prioriteren om met deze verbeterpunten aan de slag te gaan. 

Ook meer weten over hoe we scoren op de andere onderwerpen zoals, communicatie, behoefte aan lidmaatschapsvormen en aanbod, (lidmaatschaps)kosten, opleidingsbeleid? Het verslag en de Bijlage Opmerkingen staan op de site, achter de inlog, klik op Club=>Documenten=>Overig.