Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg d1.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 

Nieuwsbrief 3 - December 2010

Nieuwsbrief 3 – December 2010

Beste Voordaners,

Het lijkt alweer zo lang geleden: op zaterdag/ zondag op de fiets naar Voordaan, inlopen voor de wedstrijd, een potje hockeyen en daarna lekker limonade of wat anders drinken in het clubhuis. De winterstop begon voor velen ook al een stuk eerder dan gepland. Maar in ruil daarvoor hebben we al weken sneeuwpret! Daarnaast is de zaalcompetitie inmiddels ook in volle gang, dus stilzitten hoeft niet. Met het kerstweekend voor de deur en zicht op een bruisende nieuwjaarsborrel op Voordaan, wensen we alle leden een goede winterstop en natuurlijk hele fijne feestdagen.

HUP VOORDAAN!

De redactie

Inhoud nieuwsbrief:

 

  • Voordaan nieuwjaarsborrel 7 januari
  • Merel van Lier (D2) helpt kinderen in Cambodja!
  • Mijn Voordaan
  • Van het seniorenfront
  • Thee Dansant met …
  • Uitslagen zaalhockey

 


VOORDAAN NIEUWJAARSBORREL 7 JANUARI

Het bestuur nodigt u allen van harte uit om op vrijdag 7 januari het glas te heffen op het nieuwe jaar. U bent vanaf 20.00u welkom in ons mooie besneeuwde clubhuis aan de Lindenlaan te Groenekan.

Wij wensen u alvast hele fijne feestdagen en een prachtig, gezond en sportief 2011!

Namens het bestuur,

Karin Kramer

Secretaris.


MEREL VAN LIER (D2) HELPT KINDEREN IN CAMBODJA!

Hoi, ik ben Merel van Lier en speel momenteel in Voordaan dames 2.

Dit is onderhand mijn zevende seizoen bij Voordaan en ik beleef nog steeds erg veel plezier aan het hockeyen. Echter zal ik het tweede deel van het seizoen niet spelen i.v.m. een vrijwilligersreis. Dit is ook de reden dat ik een stukje in de nieuwsbrief wilde zetten.

Voordat ik vertrek, wil ik graag alle Voordaanleden om hulp vragen. Het gaat om het volgende:

Per 13 januari 2011 ga ik voor 2,5 maand vrijwilligerswerk doen in Cambodja voor de organisatie Pure for Kids ( www.pureforkids.org ). Dit is een organisatie die zich inzet voor kansarme kinderen. Zij hebben geen zicht op een goede toekomst omdat ze in de steek zijn gelaten, mishandeld zijn, of ouders zijn arm/overleden. Een goede toekomst begint bij onderwijs en het creëren van zelfvertrouwen. Ik ga deze 2,5 maand Engelse les geven aan de kinderen. Daarnaast zal ik mij gaan bezighouden met het verbeteren van het pedagogisch klimaat en de scholing van de leerkrachten. Cambodja is één van de armste landen ter wereld en heeft de hulp van vrijwilligers hard nodig. De kinderen van Pure for Kids en ik, hopen op uw steun. Daar waar onderwijs hier bijna voor iedereen vanzelfsprekend is, moeten andere mensen voor de rechten van kinderen in Cambodja vechten. Met het geld dat u stort, helpt u de kinderen in Cambodja aan nieuwe onderwijsmaterialen, geschoolde leerkrachten, uitstapjes, hygiëneverbetering, sport en spelmogelijkheden en nog veel meer. Ik hoop dat ik u met dit kleine stukje gemotiveerd heb gekregen om geld te storten.Wilt u de kinderen in Cambodja helpen? Stort u geld dan op deze rekening: 564732176 t.a.v. M.B van Lier Utrecht. Wilt u zich nog meer verdiepen in de organisatie, kijk dan op de bovengenoemde website.

Alvast bedankt, met vriendelijke groet, Merel van Lier

 

 MIJN VOORDAAN

Inmiddels heeft ieder lid een inlognaam en wachtwoord voor zijn/haar persoonlijke pagina ‘Mijn Voordaan’ op de website ontvangen.

Wat zijn de mogelijkheden binnen ‘Mijn Voordaan’?

Kijk op de Homepage, aan de linkerkant onder ‘Clubinfo’ bij ‘Informatie site’, hier staat duidelijke uitleg van alle mogelijkheden binnen je persoonlijke pagina.

Heb je geen inlognaam en wachtwoord ontvangen of ben je deze kwijt? Stuur een mail naar [email protected]


VAN HET SENIORENFRONT

 

De eerste helft van het veldseizoen zit erop (door het plotseling winterweer sneller dan verwacht). Ik hoop dat iedereen weer lekker heeft gehockeyd. De resultaten van de Voordaan teams tot nu toe zijn wisselend. Sommige teams liggen vol op kampioens/promotiekoers (met name ons Dames 1!), andere teams moeten er na de winterstop nog hard aan trekken om degradatie te voorkomen. Maar nu gaat een deel van de Voordaaners eerst de zaal in. Met name Heren 1 gaat voor spektakel zorgen in de Indoor Hoofdklasse. Op zondag 9 januari (13 en 15 uur) speelt H1 in de buurt (Olympos hal), dus kom ze aanmoedigen!

In de winterstop wordt het ook al tijd om na te gaan denken over volgend seizoen. Het ligt in de planning om in de komende zomer een 4eKG veld aan te leggen. Dit 4eveld is alleen financieel haalbaar als de club verder groeit. Daarom willen we voor volgend seizoen beginnen met het aannemen van nieuwe teams van buiten. Zowel bij de heren als de dames is er volgend seizoen ruimte voor 3 à 4 extra teams. Hier mag men dus bekendheid aan geven onder vrienden en kennissen. Geïnteresseerden om met een team naar Voordaan te komen kunnen zich melden bij [email protected]. Ook roep ik de huidige Voordaan senioren- en veteranenteams op om nu vast na te denken over volgend seizoen. Wat willen jullie als team? Overwegen jullie veranderingen qua teamsamenstelling? Een andere klasse of competitie? Overstap naar de veteranen/veterinnen? Hoe eerder de plannen helder zijn, hoe makkelijker het voor de ElftalCie’s wordt om de puzzel richting volgend seizoen op te lossen. Graag jullie plannen/ideeën/wensen melden aan [email protected]of [email protected].

Ik wens alle zaalhockeyers veel plezier en succes in de zaal.

 

Hans Roozekrans

Bestuurslid Senioren


 

 


THEE DANSANT MET…

Op zondag 27 maart is er een thee Dansant met jawel, daar is die dan: Dries… Roelvink. Ok ok, het duurt nog even maar zet het alvast in je agenda. Dit mag je namelijk E C H T niet missen!

 

 


UITSLAGEN ZAALHOCKEY

De uitslagen van de gespeelde zaalwedstrijden moeten op de wedstrijddag doorgegeven worden via een mail aan [email protected].
Kijk regelmatig op de site KNHB/ zaalhockey/ standenmotor om te zien of er wijzigingen in het speelschema zijn.

 


Heb je kopij voor in de nieuwsbrief? Mail dan naar  [email protected]