Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg
 

Nieuwsbrief 5 - Maart 2011

Nieuwsbrief 5 - Maart 2011

Beste Voordaners,

Hoewel een aantal teams de eerste (inhaal)wedstrijden er alweer op heeft zitten, gaat vanaf volgende week de competitie echt weer beginnen! Heren 1 is na winst op HBS en Were Di helemaal terug in de race voor de playoffs. Ook staat een belangrijke beslissing over het vernieuwen van veld 3 en het aanleggen van een vierde veld voor de deur. Op 14 maart is er daarom een buitengewone algemene ledenvergadering, waarover u verderop in deze nieuwsbrief meer kunt lezen. Daarnaast schittert een andere spannende gebeurtenis op de agenda: het Thé Dansant met de enige echte Dries Roelvink op 27 maart.

We hopen jullie allemaal weer te zien op en langs de velden: HUP VOORDAAN!

De redactie


Inhoud

 

 • Buitengewone Algemene Ledenvergadering
 • Argentijns bezoek
 • Thé Dansant met Dries Roelvink
 • Aanleg extra parkeerterrein
 • Trias helpt!
 • Tafeltennistoernooi
 • Afhalen lustrumboeken
 • KidsPower Hockeykampen

 


BUITENGEWONE ALGEMENE LEDENVERGADERING

UITNODIGING EN AGENDA BUITENGEWONE ALGEMENE LEDENVERGADERING MMHC VOORDAAN


TIJDSTIP:MAANDAG 14 MAART 2011, AANVANG 20.30 UUR
PLAATS:CLUBHUIS AAN DE LINDENLAAN 66 TE GROENEKAN

Het bestuur nodigt alle Ereleden, Leden van Verdienste, Senior Leden, Buitenleden, Juniorleden A, de wettelijke vertegenwoordigers van de Juniorleden B tot en met F en de Donateurs uit voor de Buitengewone Algemene Ledenvergadering op maandagavond 14 maart 2011 a.s. om 20.30 uur.

De bij de agenda horende stukken zullen op 14 maart vanaf 20.00 uur ter inzage liggen in het clubhuis. Indien en voor zover deze stukken eerder beschikbaar zijn, zullen zij via de nieuwsbrief ook worden toegezonden en/of op het bestuursgedeelte van de website worden gepubliceerd .

 1. Opening.
 2. Mededelingen
 3. Aanleg 4e veld en vervangen veld 3
  1. Financiering
  2. Consequenties Leden/contributie
 4. Rondvraag.
 5. Sluiting.

Met Voordaanse groet,

Karin Kramer, secretaris


ARGENTIJNS BEZOEK

Heren 1 en Dames 1 ontvangen op vrijdag 11 maart Rosario uit Argentinië voor een oefenwedstrijd. Het programma van de avond is als volgt:

18.30 uur: Voordaan Heren 1 – Rosario

20.00 uur: Voordaan Dames 1 - Rosario


THÉ DANSANT MET DRIES ROELVINK

Beste Voordaanvrienden,

27 maart a.s.zal een memorabele dag voor onze mooie club zijn.
Allereerst speelt die dag ons eigen Heren 1 thuis een ongetwijfeld spannende wedstrijd tegen Klein Zwitserland waarna een spetterend feest zal plaatsvinden.
V.a. 16:00 organiseert Dames 9 een bijzonder Thé Dansant met niet alleen een DJ maar ook, als kers op de appelmoes: een fantastisch optreden van DRIES ROELVINK!

Wees erbij: dit feest van het jaar mág je niet missen!!! (en nu alvast een tip; kom met de fiets!)

Hartelijke groet, Dames9AANLEG EXTRA PARKEERTERREIN

Voordaan gaat starten met de aanleg van extra parkeerterrein in het weiland naast veld 2. Tijdens de opening van het clubhuis heeft de club daar geld voor gekregen van de gemeente. Door bezwaren van deskundigen vanwege vrij rondlopende dassen die misschien wel juist in dat stukje weiland hun eten vinden, heeft het zo lang geduurd voor de aanleg kon beginnen.   De werkzaamheden gaan circa twee weken duren, maar dan is het parkeerprobleem ook opgelost bij Voordaan!   Hopelijk hebben de bezoekers van MMHC Voordaan die met de auto komen niet al te veel last van de werkzaamheden.


TRIAS HELPT!

Sportblessures en veel voorkomende klachten aan het bewegingsapparaat kunnen verholpen worden door de fysiotherapeut. Gezondheidscentrum TRIAS Vitaal staat klaar voor alle Voordaners en is nauw betrokken bij sportblessures in onze vaandelteams. 
Vanaf deze nieuwsbrief zal TRIAS elke week een (sport)klacht verder uitlichten. Deze nieuwsbrief starten we met meer uitleg over het ‘ Enkelletsel’. Meer informatie over TRIAS? Ga naar  www.triasvitaal.info.


LEUK! TAFELTENNISTOERNOOI OP VOORDAAN

Voordaan doet mee aan een tafeltennistoernooi. Hiervoor krijgen wij gratis de beschikking over een tafeltennistafel (met alle toebehoren) die in het clubhuis komt te staan. Senioren en jeugd A,B,C,D kunnen zich hiervoor inschrijven.

Om de competitie op Voordaan te organiseren zoeken we met  spoed  vrijwilligers die het leuk vinden in de toernooicommissie plaats te nemen.

Draaiboek en diverse handleidingen zijn beschikbaar, evenals een planningsrooster.

(Tijdsbestek: begin maart t/m 8 mei)

Klik  hier voor meer informatie.


AFHALEN LUSTRUMBOEKEN

De bestelde lustrumboeken kunnen worden afgehaald in het clubhuis, tijdens de openingstijden. Vanwege de grote hoeveelheid bestellingen en de kosten die dit met zich mee zouden brengen, worden de boeken NIET toegestuurd. Hier blijken nogal wat misverstanden over te bestaan, dus bij deze de oproep om de boeken in het clubhuis op te komen halen. Ookheel wat oud-leden hebben het lustrumboek besteld, dus: zegt het voort!


KIDSPOWER HOCKEYKAMPEN OP KAMPONG, SHINTY EN HOUTEN

Ook in 2011 zijn er natuurlijk KidsPower Hockeykampen op  Kampong! Jij komt toch ook weer samen met je vriendjes lekker hockeyen, knotsballen en golfen in de meivakantie? In Utrecht, Houten en Driebergen zijn deze meivakantie 7 KidsPower kampen. We hebben hockey- en voetbalkampen.

Als jij je nu inschrijft ontvang je een superleuk KidsPower verjaardagscadeau!

Om te vieren dat wij 10 jaar bestaan, hebben wij voor iedereen die zich nu inschrijft een superleuk cadeau klaarliggen! Ook hebben wij dit jaar een team- en gezinskorting. Kijk voor meer informatie en om je in te schrijven op: www.kidspower.nl. Mailen of bellen kan ook: [email protected] of 035-588 59 47.


Heb je kopij voor in de nieuwsbrief? Mail dan naar  [email protected]