Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-72.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg 1111Rik.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg
 

Nieuwsbrief 2 - november 2009

Nieuwsbrief 2 - November 2009 

Beste Voordaners,  
alweer 8 weken op weg in het nieuwe seizoen. De nieuwsredactie heeft zich even op de achtergrond gehouden, maar zal zich weer actief gaan inzetten de rest van het seizoen. We zullen u op de hoogte houden van alle nieuwtjes, Voordaan-ervaringen en mededelingen. In de afgelopen weken van dit seizoen is er al een hoop gebeurd. Zo hebben we een schitterende nieuwe site, een nieuw tenue, vele spannende wedstrijden van onze vaandelteams, en JC1 heeft afgelopen zaterdag in het stadion van Rotterdam een punt gepakt! Goed gedaan mannen. Wilt u verder weten hoe het gaat met Voordaan? Kom eens kijken op de zaterdag- of zondagmiddag. Op de ALV van 27 november zult u van het bestuur horen hoe Voordaan ervoor staat. 
Hup Voordaan!!

De redactie  

INHOUD NIEUWSBRIEF:
  • ALV 27 november
  • Sponsorborrel en feest!
  • Verkeer op Lindenlaan
  • Invullen wedstrijdformulieren
  • Scouts voor jeugd gezocht
  • Inzet vrijwilligers
  • Trimhockeyers winnen toernooi SCHC
  • Jeugdtrainers in het zonnetje
  • Infoavond zaalhockey
  • Huiswerkclub Maltha inSport op Voordaan

ALV ALV ALV ALV ALV ALV ALV ALV ALV ALV ALV ALV ALV ALV Vrijdagavond 27 november om 20.00u vindt een nieuwe ALV plaats, in het clubhuis van Voordaan. Komt allen en laat uw stem horen! Lees meer... 

SPONSORBORREL EN FEEST!
Aanstaande 22 november wordt er weer een feestelijke sponsorborrel georganiseerd. Niet alleen de sponsoren, maar alle Voordaners zijn van harte uitgenodigd voor het feestje. Heren 1 speelt dan tegen Klein Zwitserland (KZ) en dit belooft een kraker van je welste te worden. De revanche gevoelens bij KZ zijn nog steeds zeer levendig (KZ verloor de play off’s tegen Heren 1). De wedstrijd begint om 14h45. Daarvoor speelt Dames 1 tegen Overbos. We hopen u te mogen verwelkomen op 22 november. 
Voor nader contact met de sponsorcie kunt u contact opnemen via uw accountmanager, via [email protected]

VERKEER OP DE LINDENLAAN


Na de renovatie van de Lindenlaan zijn op regelmatige afstanden handige 'passeer-havens' gerealiseerd. Met nadruk vermelden wij dat het dus niet gaat om 'parkeer-havens' !! Misbruik van deze stroken langs de weg zal door de politie dan ook bestraft worden. Bovendien vragen wij u het prachtige nieuwe asfalt geen aanleiding te laten zijn om uw snelheid onnodig te verhogen. De maximum snelheid op de Lindenlaan is onverminderd 30 km/h gebleven. Met klem vragen wij u de veiligheid in het oog te houden en de overlast voor de aanwonenden te beperken.Ook hier zal het bevoegd gezag handhavend optreden. En tot slot: kom toch vooral op de fiets, dat scheelt ook weer parkeer-ergernis! 

INVULLEN WEDSTRIJDFORMULIEREN
Nog steeds worden veel wedstrijdformulieren verkeerd ingevuld. Lees a.u.b. de regels hiervoor nog eens goed door! Alle informatie over dit onderwerp vind je hier op de website. Lees meer... 

SCOUTS VOOR JEUGD GEZOCHT
Scouts zijn vrijwilligers die teams en spelers observeren. De input van scouts zien wij als zeer waardevol gezien hun onafhankelijke karakter. Scouts kijken namelijk niet naar de teams waar hun eigen kinderen in spelen. Omdat we meer observatie momenten van onze spelers willen krijgen, scouten we dit jaar daarom eerder dan andere seizoenen. Wil jij scout worden? Graag aanmelden bij [email protected]  

INZET VRIJWILLIGERS
Zoals onlangs nog door onze voorzitter op de (oude) website werd vermeld: Voordaan kan niet bestaan zonder inzet van veel vrijwilligers! Gemiddeld wordt door onze (±150) vrijwilligers, per seizoen,12500 uur  vrijwilligerswerk gedaan! Dit is natuurlijk geweldig, maar we hebben er nóg meer nodig! Hieronder een overzichtje van de vacatures per november 2009. Heb jij zin en tijd om je voor één van onderstaande commissies in te zetten? Wil je informatie over een functie?  Stuur dan een mail naar Aafke van Mourik, [email protected]
·       Lustrumcommissie
·       Evenementencommissie 
·       Webcommissie (een jeugdlid voor jeugdzaken)
·       Vrijwilligersdesk
·       Communicatiecommissie 
·       Redactiecommissie
·       Onderhoud complex 

TRIMHOCKEYERS WINNEN TOERNOOI SCHC
Het Trimhockey bij Voordaan blijft groeien; ondertussen staan er ruim 90 leden op de lijst (er is nu helaas een wachtlijst). Gezellig samen spelen staat voorop, maar af en toe een wedstrijd blijft leuk. De uitnodiging voor het eerste lustrum van het trimhockeytoernooi “Let’s stick together” bij SCHC werd dan ook met groot enthousiasme ontvangen. 
Eerdere ontmoetingen tegen SCHC had de toernooi-organisatie doen besluiten om ons in te delen in de sterke poule. Daar lag een sportieve uitdaging! Uiteraard wilden we onze sportieve eer hoog houden, en twee gewonnen wedstrijden en één gelijk zorgden ervoor dat wij onze eerste deelname aan dit toernooi meteen met winst konden bekronen. Het laat nog maar weer eens zien dat bij sportiviteit en gezelligheid bij het trimhockey bij Voordaan hand in hand gaan. De goede sfeer bleef ook door de toernooi-organisatie niet onopgemerkt. “Jullie kwamen meteen al als een team samen binnen”, zoals een van de organisatoren een beetje jaloers opmerkte.            

JEUGDTRAINERS IN HET ZONNETJE
Zaterdagavond 31 oktober zijn onze jeugdtrainers eens in het zonnetje gezet. Lees hier het verslag van de avond en kijk naar de leuke foto’s!

INFOAVOND ZAALHOCKEY
Op donderdag 26 november van 19.00 – 22.00 uur in het clubhuis wordt een informatieavond voor het zaalhockey gehouden.Alle trainers, coaches, begeleiders en senior-aanvoerders van zaalteams worden verwacht. Indien je niet aanwezig kunt zijn zorg dan voor een vervanger [email protected]. Tijdens de briefing zullen wedstrijd- en zaalleiding formulieren evenals  ballen en keepersmateriaal uitgedeeld worden. Tevens wordt uitleg gegeven over de spelregels en zaaldienst.Voor riempjes en ballen zal een borg van € 45,00 contant betaald moeten worden bij in ontvangstname. Deze borg wordt na het zaalseizoen, bij het inleveren van de materialen, geretourneerd. 

HUISWERKCLUB MALTHA inSPORT OP VOORDAAN
Sinds het nieuwe clubhuis proberen we dit clubhuis ook optimaal te gebruiken, voor de club zelf en de leden. Maltha inSport faciliteert sportclubs om kwalitatief goede en gezellige huiswerkclubs op te zetten. Zo ook bij Voordaan. Dankzij een goede kwaliteit van begeleiding goed voor onze jeugdspelers én voor de clubkas! Lees meer en bekijk de flyer.

Heb je kopij voor in de nieuwsbrief? Mail dan naar [email protected]