Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-72.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 1111Rik.jpg IMG_2420.jpg
 

Nieuwsbrief 1 - augustus 2009

Nieuw shirt verkrijgbaar.

Met ingang van dit seizoen is het officiële shirt van Voordaan gewijzigd (zie de foto met de aanvoerders van Dames 1 en Heren 1). De korenblauwe broeken/rokken en de gele sokken zijn overigens ongewijzigd gebleven.

Vanaf het begin van het seizoen zijn de nieuwe shirts (maar ook de broeken, rokken en sokken en andere prachtige Voordaan-artikelen) verkrijgbaar bij Ruud aan de bar. Ter introductie zal een aantal grootse verkoop-ochtenden georganiseerd worden, welke via de website zullen worden aangekondigd. Houdt de site daarom in de gaten!

Tot 16 oktober a.s. geldt een speciale introductieregeling: alle nieuwe shirts zijn in deze periode verkrijgbaar á € 25,-. Nadien gelden de reguliere winkelprijzen, in casu het senioren-shirt á € 34,95 en het junioren-shirt á € 32,95.

Het huidige Voordaanshirt zalnog even 'gedoogd' worden,tot de winterstop. Dit om iedereen ruim detijd te geven het shirt aan te schaffen. Daarna moet ieder spelend lid het nieuwe shirt dragen.

Nieuwe spelregels in seizoen 2009-2010

Het komende seizoen staat geheel in het teken van de nieuwe spelregels.

De KNHB heeft de self-pass overgenomen uit de EHL. Dat betekent dat het hockeyspel in het midden van het veld een stuk sneller wordt en in de cirkel een stuk veiliger.

 

Bardiensten (zaterdag) in combinatie met wedstrijdtafel en terreindienst

Met ingang van komend seizoen wordt de taak van de wedstrijdtafel gecombineerd met de bardienst.

Elk team wordt maximaal 2x per seizoen ingedeeld voor deze taken. De wedstrijdtafel wordt bemand door minimaal 1 ouder en voor de bardienst zijn er 2 ouders. Het verdient de voorkeur om te rouleren om het voor iedereen haalbaar te maken zijn bijdrage te leveren.

 
Wedstrijdtafel
Jullie hebben misschien die schitterende wedstrijdtafel al zien staan in het clubhuis? Helemaal zelf gemaakt door onze ‘huistimmerman’ Kees Geervliet.
En bij zo’n mooie wedstrijdtafel hoort een verhaal…hoe werkt het…
 
 
Wedstrijdformulieren

Teams opgelet! Onderstaand bericht over wedstrijdformulieren komt van de KNHB. Indien wij boetes ontvangen zullen deze direct doorbelast worden naar de betreffende teams! Dus wees zorgvuldig met het invullen en tijdig afleveren van jullie formulier bij de wedstrijdtafel. Indien een uitwedstrijd gepeeld is MOET de uitslag vóór zondag 19.00 uur per mail doorgegeven worden aan [email protected]

KNHB:

Bij het onjuist of niet volledig invullen van het wedstrijdformulier worden aan de vereniging administratiekosten in rekening gebracht van € 5,00 per formulier (B.10.3.2. - pag. 53). Indien aan het einde van het seizoen, te weten op 30 juni, een wedstrijdformulier nog steeds niet is ingestuurd, wordt aan de vereniging een boete in rekening gebracht van € 25.00 per formulier (B.10.3.3. - pag. 53).


Inschrijving open voor Opleidingsmodule Hockey Jeugd-hockeytrainer

In september willen we beginnen met de opleiding tot Jeugd Hockey Trainer, de bekende JHT, op Voordaan gegeven door de KNHB.

Hierbij nodigen wij Jeugd trainers enJongste Jeugd trainersvan Voordaan uit om mee te doen aan deze geweldige training.

 • Max 20 deelnemers
  Kosten per trainer EUR 155,-, betaald door Voordaan
  10 sessies, een per week
 • Minimum leeftijd 16 jaar (jonger kan maar intake gesprek)
 • Aanvangstijd 19.30-22.30,op maandag (onder voorbehoud beschikbaarheid vantrainer) locatie Voordaan clubhuis
 • ECHTE opleiding, energie moet er in gestopt worden, verslagen gemaakt
  worden en oefentrainingen wordenvoorbereid, maar DAN HEB JE OOK EEN WAARDEVOL diploma

Nadere informatie kan gevonden worden op http://www.knhb.nl/trainerscoaches/opleidingen+en+bijscholing/jht/hockey/cDU717_Hockey.aspx

De KNHB heeft vele trainers op de wachtlijst staan voor de JHT. Graag snel reageren anders vult de KNHB de open plekken in.

Inschrijfformulier:

http://www.knhb.nl/trainerscoaches/opleidingen+en+bijscholing/jht/DU11238_Inschrijfformulieren.aspx

Inschrijfformulier mailen naar [email protected] of opsturen naar TC Jeugd, Eiklaan 2, 3737 RL Groenekan.

Voor vragen en eventuele twijfels, graag mailen naar [email protected].

Met vriendelijke groet,

TC Jeugd Voordaan, Marjon Kallewaard, Ruud Lintmeijer en Guido van der Burg 

 

Zaalhockey seizoen 2009/2010

Ook komend seizoen zal Voordaan deelnemen aan de zaalhockeycompetitie. Zaalhockey wordt gezien als de perfecte manier om je techniek te verbeteren en je conditie op peil te houden. Wat is niet leuker dan in een verwarmde hal te spelen als het buiten vriest en je tegenstanders dol te draaien met individuele en team akties!!

Zaalhockey wordt voor de junioren in de maanden december, januari en februari gespeeld. Voor de senioren is dit januari en februari.

Men kan per team inschrijven. Schrijft je team niet in maar je wil wel zaalhockeyen dan kun je je individueel opgeven. Zie voor alle informatie onze pagina op de website. Naast het spelen in competitie verband, wordt ook de mogelijkheid gegeven om te trainen.

Omdat het plannen een complexe aangelegenheid is verwacht de bond op 15 september as. de opgaven. Dus voor deze datum moet je team zijn opgegeven. Teams die later inschrijven komen in principe op de wachtlijst. Bij eventuele ruimte wordt het team dan alsnog toegevoegd aan de competitie. Maar dit is geen zekerheid.

Let op! Het inschrijfformulier moet volledig ingevuld en ondertekend zijn voor automatische incasso!

 

 

Informatieavond voor coaches/trainers senioren en jeugdteams

Woensdag 9 september om 20:00 uur in ons mooie Clubhuis

 
Contributie inning

Begin oktober wordt de contributie geïnd via automatische incasso.

Omdat dit voor het eerst gebeurt vanuit het nieuwe ledenadministratiesysteem verzoeken wij iedereen even goed op te letten of dit juist verlopen is. Tevens verzoeken wij de leden die per factuur betalen dit om te zetten naar automatische incasso. Dit scheelt de penningmeester veel werk! Informatie en of vragen kunt u mailen naar [email protected]

 
NAW gegevens gewijzigd?

De ledenadministratie verzoekt leden wijzigingen in adres, e-mail of telefoonnummer door te geven aan [email protected]

 
Nieuw Dames Veterinnen team: DVD

Er is voor komend seizoen een nieuw veterinnen(dames)team DVD geformeerd. Dit team wordt voornamelijk gevuld met dames uit Dames 10 van het afgelopen seizoen. Veterinnenhockey op zondag is voor dames van 30 jaar of ouder. Er zijn nog een paar plaatsen vrij in het team. Geïnteresseerden (zeker ook van buiten de club) kunnen zich aanmelden bij Maaike Muskens van de Dames Elftal Cie ([email protected]).

 
 
SPONSOR COMMISSIE 2009-2010

De sponsorcommissie heeft een vrijwel totaal nieuwe samenstelling gekregen en bestaat grotendeels uit lokale ondernemers. We verwachten hiermee nog beter te kunnen inspelen op uw behoefte en verwachting bij sponsoring van onze hockeyclub. De sponsorcommissie heeft zijn plannen voor komend seizoen vastgesteld. In de sponsorgids (www.voordaan.nl/sponsor) vindt u een overzicht. Onderstaand de highlights:

 • Borrels: We organiseren 4* Vrienden van Voordaan (= businessclub) borrel bij thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1;
 • Events: We organiseren 3* Vrienden van Voordaan Events;
 • VVV: Sponsoren boven 900 EURO/jr zijn automatisch lid van Vrienden van Voordaan;.
 • Accountmanagers: alle sponsors hebben een accountmanager.

Voor nader contact met de sponsorcie kunt u contact opnemen via uw accountmanager of via [email protected] Wij wensen u ook in deze tijden van krimp een ondernemend en sportief 2009-2010. Voor nadere inlichtingen kunt u altijd contact opnemen met ondergetekende. Uw steun maakt hockey mogelijk!

Rob Mathlener, Voorzitter Sponsorcie, 06 21 21 60 76

TOMBOLA SPONSORING 2009-2010

Heren 1 en Dames 1 op 13 september 2009

Evenals vorig jaar zul er ook nu weer een TOMBOLA georganiseerd worden waarbij de openstaande shirtsponsoring bij Dames 1 en Heren 1 wordt geveild. Dit jaar op 13 september rondom de thuiswedstrijden van Dames 1 en Heren 1. De prijzen bestaan uit shirtsponsoring voor- en achterkant, mouw en broek. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een sponsorpakket met o.a. lichtkrantvermelding, logo op website, melding in nieuwsbrief, uitnodiging eerste sponsorborrel. Deelname kost voor het gehele seizoen 750 EURO (ex BTW) en is opengesteld voor maximaal 32 deelnemers.

We verwachten net zoals vorig jaar een succesvolle en gezellige TOMBOLA met mooie prijzen en dit jaar heeft iedereen prijs. Heb je een bedrijf of ken een bedrijf informeer ze en laat het ons weten, dan ontvangen ze een flyer en officiële uitnodiging tot deelname ([email protected]).

 
Verkeer op de Lindenlaan

Na de renovatie van de Lindenlaan zijn op regelmatige afstanden handige 'passeer-havens' gerealiseerd. Met nadruk vermelden wij dat het dus niet gaat om 'parkeer-havens' !! Misbruik van deze stroken langs de weg zal door de politie dan ook bestraft worden.

Bovendien vragen wij u het prachtige nieuwe asfalt geen aanleiding te laten zijn om uw snelheid onnodig te verhogen. De maximum snelheid op de Lindenlaan is onverminderd 30 km/h gebleven. Met klem vragen wij u de veiligheid in het oog te houden en de overlast voor de aanwonenden te beperken.Ook hier zal het bevoegd gezag handhavend optreden.