Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 

Nieuwsbrief 1 - Oktober 2011


Beste Voordaners,


Zo, daar zijn we weer. Het nieuwe seizoen is alweer even geleden begonnen. Bij de jeugd start het seizoen traditioneel met de voorcompetitie, hierin wordt hard gewerkt om het hoogst haalbare niveau te bereiken. Bij JB1 gaat dit aardig goed, deze jongens hebben gewonnen van Laren in de play-offs. Ze zijn nog maar een klein stapje verwijderd van de landelijke competitie, mannen: succes! Niet alleen de jeugd, maar ook ons Heren en Dames 1 speelt een voorcompetitie. Ook daar gaat het goed, als ze bij de eerste twee eindigen, krijgen ze een plek in de “overgangsklasse promotiepoule”. Beide teams hebben hier nog steeds zicht op, en kunnen alle steun gebruiken de komende weken!

Helaas zijn er ook minder goede verhalen. De afgelopen tijd hebben veel vandalisme-incidenten plaats gevonden op en rond Voordaan. Laten we dit met z’n allen goed in de gaten houden, zodat het voor iedereen leuk blijft op en rond Voordaan. We gaan er een sportief, leuk en gezellig seizoen van maken!


Hup Voordaan!

De redactie 

 


 

      

       · ALV 31 oktober

       · Van de voorzitter

       · Facturen per email

       · Waar gaat het heen?

       · Opening velden en Thé Dansant 6 november

       · Beeldmateriaal voor nieuwsbrief

       · Handig

 


 

alv 31 oktober

 

Het bestuur nodigt alle Ereleden, Leden van Verdienste, Senior Leden, Buitenleden, Juniorleden A, de wettelijke vertegenwoordigers van de Juniorleden B tot en met F en de Donateurs uit voor de Algemene Ledenvergadering op maandagavond 31 oktober 2011 a.s. om 20.00 uur in het clubhuis van Voordaan.

Lees hier de agenda en meer informatie.

Van de voorzitter

 

De voorcompetitie bij de Jeugd zit er op. Althans, voor bijna alle teams. Waar iedereen vol spanning en interesse wacht op de herindeling en het wedstrijdprogramma zoals dat vanaf 29 oktober zal gaan gelden, is Jongens B1 nog druk met de afronding van de voorcompetitie. En hoe!

Lees hier verder.
Facturen per email

 

In september en oktober zijn de contributies voor het seizoen 2011-2012 geïnd. Alle leden hebben de factuur per email gekregen. Heb je geen factuur ontvangen? Dan staat het emailadres niet (goed) vermeld in de database. Stuur dan even een email met je naam en team naar [email protected]. Geef dit a.u.b. door in je hockeyteam!

 


Waar gaat dit heen?

 

De berichten op de website gingen in de afgelopen weken helaas niet alleen maar over hockey en plezier. Er worden hockeyballen meegenomen door niet-eigenaren, een steen door een autoruit gegooid, brommer beschadigd en er is een hockeymeisje lastig gevallen op de Lindenlaan. Waar gaat dit naartoe? Graag ieders aandacht hiervoor, let op elkaar en op Voordaan!
Opening velden en THE DANSANT 6 november


 


 

Zondag 6 november zullen de nieuwe velden 3 en 4 officieel geopend worden, op een feestelijke manier. Dames 1 verzorgt een knallende Thé Dansant, met Andre Hazes als klapper!!

Dus zeg het voort en komt allen lekker meezingen en meefeesten! 

beeldmateriaal voor nieuwsbrief


Om de nieuwsbrief wat op te leuken, is de redactie op zoek naar leuke, grappige, mooie of spannende (actie)foto’s van activiteiten op Voordaan. Momenteel komen de foto’s van de Voordaan-fotograaf Guido van der Burg. Heb je zelf nog leuke plaatjes die in de nieuwsbrief kunnen, stuur ze naar [email protected].

 HANDIG

Tot slot nog een tip: de KNHB heeft een hele handige app waarop je al het hockeynieuws kunt volgen en de standenmotor kunt raadplegen. Ook zit er een fluittoolkit op. De hockey.nl app is gratis beschikbaar voor de iPhone en Androidtelefoons.
Heb je kopij voor in de volgende nieuwsbrief? Mail dan naar [email protected]