Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg
 

Nieuwsbrief 2 - November 2011

Beste Voordaners,

We zitten in de wintertijd. Qua hockey betekent dat over het algemeen met tegenzin uit die warme kleedkamer komen om in te lopen, en dat de bladeren je om je oren waaien op de Voordaanse velden. Dit laatste wordt gelukkig goed in de gaten gehouden door accomodatiebeheer, zodat de velden goed bespeelbaar zijn. En met de gloednieuwe velden 3 en 4 moet het toch lukken om de problemen van vorig jaar buiten de deur te houden!!

Nog maar een paar weken tot de winterstop. Een paar weken op zaterdag en zondag hockeyen in het gure weer. Ach, de winter brengt ook weer wat gezelligs met zich mee. Zoals met zijn allen proppen in de dug out in de rust, met een kopje thee om je handen te warmen. En na ruim 70 minuten in de kou heb je die warme bitterballen ook dubbel en dwars verdiend…

HUP VOORDAAN!

De redactie
 


Inhoud

·       Trimhockeyers Voordaan oppermachtig

·        Bijeenkomst zaalhockey

·        A/B Feest

·        Voorcompetitie heren 1 en dames 1

·        Hollands glorie een succes!

·        Gratis fysiotherapeutisch spreekuur

·     


trimhockeyers voordaan oppermachtig

Sinds een paar jaar organiseert Voordaan om en om met de Stichtse trimmers het jaarlijkse ‘Let’s stick together’ trimhockeytoernooi. De organisatie was dit jaar in handen van SCHC.

De animo om af en toe een wedstrijd of toernooi te spelen is groot binnen de trimmers en dus ging Voordaan met twee teams richting Bilthoven. Na eerdere zeges bij Stichtse hadden we een eer hoog te houden. En of het nou kwam door de recente clinic door de Dames 1 of door het goede samenspel van de trimhockeyers, de teams van Voordaan waren beide oppermachtig in hun poule. Zonder een wedstrijd te verliezen sleepten ze allebei de eindzege binnen.

Zoals elk jaar gaat de opbrengst van het toernooi naar Tegenkracht, stichting sport en kanker.bijeenkomst zaalhockey 


Maandag 14 november wordt een informatieavond over het zaalhockey georganiseerd. De bijeenkomst vindt plaats in het clubhuis van Voordaan en is bedoeld voor zaalhockeyers.

Mocht je nog meer informatie willen over het zaalhockey, schrijf je dan in voor de zaalhockey workshop, georganiseerd door de KNHB. Klik hier voor meer informatie. 
A/B feest

‘Voel je thuis in het ziekenhuis’ is het thema van het A/B feest op zaterdag 19 november.

Kaartenverkoop bij het Jeugdbestuur op:

 

Woensdag 9 en woensdag 16 november van 19:00 tot 21:00uur.

Donderdag 10 en donderdag 16 november 19:00 tot 21:00uur.

Zaterdag 12 november overdag.voorcompetitie heren 1 en dames 1


 

 


Heren 1 heeft in de voorcompetitie de eerste plaats behaald in de poule. Deze eerste plek wordt beloond met een plek in de promotiepoule in de overgangsklasse. Gefeliciteerd heren, en veel succes!

De dames hebben de promotiepoule helaas net niet gered. Maar derde worden in de voorcompetitie als promovendus is een erg goede prestatie. We hebben er alle vertrouwen in dat jullie er een topseizoen van gaan maken!Hollands glorie een succes! 


De feestelijke en officiële opening van veld 3 en 4 op zondag 6 november was een groot succes. Na een speech van de voorzitter en bedankjes aan het adres van de Veld 3 en 4-commissie (Jeroen Mortelmans, Rinus van Dorresteijn en Thijs Garben) en aannemer Agterberg barstte het TD los in een volgepakt clubhuis. Met André Hazes in de hoofdrol is er een knalfeest van gemaakt door Dames 1. Op de muziek van DJ Ron Ron het hitjeskanon bleef het nog lang gezellig op Voordaan. Dames, bedankt voor de organisatie!gratis fysiotherapeutisch spreekuur

Elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 uur staat TRIAS klaar voor alle Voordaners (en ook niet-Voordaners) voor een gratis fysiotherapeutisch consult.
Dus heb je klachten, bel of mail dan naar fysiotherapeut Karim: [email protected], 030-2660662 en laat je inplannen!
Lees hier meer over het spreekuur op Voordaan.Heb je kopij voor in de nieuwsbrief? Mail dan naar [email protected]