Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg
 
Nieuwsafbeelding

Nieuws uit de ALV

Afgelopen donderdag 7 december vond de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats op Voordaan. De vergadering stond in het teken van de goedkeuring van de jaarrekening en het gevoerde financiële beleid van seizoen 2022-2023. Het was ook een vergadering met een historisch tintje en een uitzonderlijke benoeming.

In de clubhistorie is er tijdens de ALV nog niet eerder zo’n groot financieel besluit genomen. Het bestuur heeft mandaat van de ALV ontvangen voor de financiering van de vervanging van velden 3 en 4 voor twee watervelden en het aangaan van een leningovereenkomst en levering van veld 4 (sept 2024) en Veld 3 (sept 2031) aan de gemeente de Bilt. Alle reden om de vergadering kort te schorsen om met de aanwezigen het glas te heffen. Onze dank gaat in het bijzonder uit naar de matjescommissie, financieringscommissie en gemeente de Bilt voor hun inzet en bijdrage.

Benoeming Ida Saveur tot Erelid

Trots zijn wij op de benoeming van Ida Saveur als Erelid van Voordaan. Een bijzondere benoeming van een lid dat in haar 26 jaar lidmaatschap al 24 jaar actief is voor de club. 1,5 jaar als bestuurslid waarvan een korte periode als eerste vrouwelijke voorzitter van Voordaan, 16 jaar Dames en Heren Elftal Commissie en alweer 4 jaar vervult ze de rol als wedstrijdsecretaris senioren. Binnen de Senioren is er waarschijnlijk niemand die Ida niet kent! Zij is een echte ambassadeur voor de breedteteams en heeft het haar levenstaak gemaakt zoveel mogelijk breedteteams toch op veld 1 en 2 in te delen (wedstrijd of training) als er ruimte is omdat Heren 1 of Dames 1 verhinderd zijn of andere verplichtingen hebben! Vanuit het beleid probeert zij de indeling zo eerlijk mogelijk te laten verlopen. Altijd bereikbaar, ook op vakantie en denkt mee met teams in oplossingen. In 2021 werd ze al benoemd als lid van Verdienste. Haar loyaliteit, belangeloosheid, en haar inzet die ver uitstijgt boven wat van een lid verwacht mag worden, hebben geleid tot het besluit haar te benoemen tot Erelid van Voordaan.

Benoeming Tuchtcommissie

Volgens ons Huishoudelijk Reglement worden leden van de tuchtcommissie door de ALV benoemd. Wouter Thalen, Merel Neijenhuis en Esther Gosling-Verheijen zijn toegetreden tot de Tuchtcommissie.

Bestuurswisselingen
We namen afscheid van bestuurslid Senioren Skip Franken. Hij heeft zijn taken na 3 jaar overgedragen aan Onno Voorma, die tot nu bestuurslid sponsoring was. De portefeuille van Onno wordt verdeeld. Sponsoring en kleding komt onder de verantwoordelijkheid van de voorzitter te vallen. Materiaal schuift door naar Accommodatie.

Voorzitter Pike Fabriek verlengt zijn termijn tot aan de volgende ALV in mei. De ALV heeft zijn tijdelijke verlening goedgekeurd. Robert-Jan Engel heeft zich per mei 2024 bereid gevonden om de voorzitterstaak op zich te nemen. Een voorzitter wordt door de ALV benoemd voor een periode van 3 jaar volgens de statuten. In de ALV van mei leggen we de benoeming van Robert-Jan Engel ter stemming voor.

Alle presentaties en documenten zijn terug te lezen achter de inlog.