Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg IMG_2420.jpg clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg
 

Afgelastingen


Kijk op de homepage voor de actuele afgelastingen.

Procedure Afgelastingen 

De winterse periode, en vooral het winterse weer brengt altijd wat extra planning met zich mee. We proberen afgelastingen zo ver mogelijk van tevoren aan te geven, maar ja... Niets zo veranderlijk als het weer... Soms liggen de voorspellingen op het randje, en wachten we even iets langer. Als een wedstrijd een kans heeft om doorgang te vinden dan is heeft dat absoluut de voorkeur!
•    Afhankelijk van de temperatuur in combinatie met wind ( gevoelstemperatuur) kijken we of wedstrijden en trainingen kunnen doorgaan. Als er sneeuw op het veld ligt mogen de velden niet betreden worden, sneeuw trap je in het kunstgras waardoor het langer duurt totdat de velden weer bespeelbaar zijn! Daarnaast is mag er niet gehockeyd worden als bij dooi de vorst nog in de grond zit, de bovenlaag is dan zacht terwijl de ondergrond hard is, met als gevolg dat bij bespelen van de velden de bovenste laag gaat schuiven en er onherstelbare kuilen ontstaan in het kunstgras.

Wedstrijden
Afgelastingen van wedstrijden worden via het systeem van de bond via mail en/of sms geïnformeerd.

Trainingen
Voor de trainingen gaat de communicatie in principe via de website/Voordaanapp. 

Afgelasting = niet trainen!
Indien vanuit het wedstrijdsecretariaat aangeven wordt dat de velden zijn afgekeurd, mag er dus ook niet getraind worden! De verlichting mag absoluut niet op eigen houtje bediend worden!

Indien er gebruik gemaakt wil worden van de velden doordeweeks, dan moet dit via het wedstrijdsecretariaat senioren! (zie ondergetekende). Het wedstrijdsecretariaat Junioren gaat over de zaterdag, maar zal jullie ook doorverwijzen.

Mocht je vragen hebben stuur dan een mail aan: [email protected]