Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-72.jpg 1111Rik.jpg d1.jpg clubhuis Voordaan.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg
 

Vrijwilligers

ACTUELE VACATURES 

* Horecamedewerkers
* Leden Evenementencommissie
* Leden Sponsorcommissie
* Leden Commissie Duurzaamheid 
* Kok/keukenhulp 
* Contractmanager Kleding
* Leden werkgroep ‘Workshops Teambuilding Jeugd'
* Leden werkgroep ‘Cultuur en gedrag’

Communicatiecommissie
* Communicatie-adviseur
* Jeugdredacteur
* Nieuwsredacteur
* Social Media Expert
* Eenmalige klus: Contentmanager
 
Uitgebreide beschrijvingen vind je hieronder (scroll verder)

Horecamedewerkers

Hou je van gezelligheid en weet je van aanpakken? Kom dan werken achter de bar bij Voordaan. Hier werken twintig jonge enthousiaste mensen in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar. 

Op zaterdag bestaat je werk voornamelijk uit het tappen van 100+ koffie, 50+ kannen limo en het bereiden van (team)lunches. Op zondag start de dag met koffie & broodjes voor seniorenteams, maar al snel zijn de kannen bier met bitterballen niet aan te slepen. Organiseren we evenementen zoals een Super Sunday of een themafeest, dan is dat de dag dat jij jezelf wilt inroosteren. Met elkaar bouwen we een mooi feest voor onze leden en bezoekers! 

Ben je 17 jaar of ouder, heb je al (enige) ervaring in de horeca en ben je een vaste avond in de week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Ben je 15 jaar, wil je het horecavak juist leren? Ook dan is er geen betere plek dan Voordaan. Je werkdagen zijn op zaterdag en/of zondag. Salaris is volgens horeca-CAO.

Meer weten? Spreek horecamanager Chris aan op de club of mail naar [email protected] 

================================

Leden Evenementencommissie

Houd je van een feestje, gezelligheid, organiseren en plannen? Dan is de Evenementencommissie echt iets voor jou. 

Deze commissie bestaat uit ouders van jeugdleden en (jong)senioren en hopelijk binnenkort ook uit veteranen (D/H). 

Met deze gezellige commissie geef je vorm aan de evenementen jaarkalender. Voor elke doelgroep binnen de club faciliteren we een event. Het seizoen trappen we samen af met het event Start of the Season. Als commissie organiseren we dit zelf. Zo ervaar je meteen hoe het in zijn werk gaat. Vervolgens gaan we op zoek naar andere Voordaners en ouders die eenmalig een evenement willen organiseren. Denk aan: Schlager Sunday, Jeugd-diners, Familietoernooi, Thé Dansant, Glow in the Dark toernooi, enzovoort. 

Het is een leuke manier om (andere) mensen te leren kennen binnen de club en samen te bouwen aan een stabiele commissie. Denk je nu, ik kan niet structureel tijd vrijmaken voor de commissie maar wil best incidenteel of één keer helpen. Geen probleem! Ook dan zijn we heel blij met jou.

Tijdsbesteding: Wisselt per event. 
Interesse? Meld je aan of vraag meer informatie via: [email protected]

================================
Leden Sponsorcommissie

Krijg jij een kick van sponsors binnenhalen, leuke events neerzetten, creatieve activatie uitrollen of ondersteunen? Kom dan bij de sponsorcommissie.

Deze commissie opereert in het hart van onze club en is belangrijk in het bestaan en de ontwikkeling van Voordaan. Het leuke aan de sponsorcommissie is dat je overal bij bent! Of het nu gaat over de uitrol van de duurzaamheidsambitie, het ophalen sponsoring voor H1, het organiseren van een sponsorevent of een nieuw kledingcontract uitonderhandelen. In deze positie geef je invulling aan onze kerngedachte: Samen Voordaan.

Een aantal leden van de commissie geven na een paar jaar graag het stokje door. Het maakt niet uit of je kracht ligt bij commercie, netwerken, organiseren of coördineren. We hebben plek voor 3 á 4 energieke personen die het leuk vinden om een of meerdere taken op zich te nemen.

Tijdsbesteding: Afhankelijk van de taak die je vervult is het met pieken 4 uur per week. De commissie vergadert eens per 3 weken. 
Wanneer? Direct meedraaien
Interesse of meer weten? Neem contact op met een van de commissieleden Gertjan Boer, Thijs van Grieken, Gijs Bary, Paul Beelen, Caroline Scherpenhuijsen of Bestuurslid sponsoring Onno Voorma. Of stuur een mail naar [email protected]

                         ================================

Leden Commissie duurzaamheid

Omdat het Groener kan!

Heb jij een strategische visie op duurzaamheid en met name op gebied van voeding, circulariteit en mobiliteitsvraagstukken? Of heb je marketingcommunicatie ervaring op dit gebied? Dat ben jij onze man of vrouw! Help Voordaan met de reductie van de ecologische footprint naar 0.

‘Voordaan circulair’ is onze ambitie voor de komende jaren. Hiervoor is de commissie Duurzaamheid opgericht. Afgelopen jaar is hard gewerkt aan het opstellen van een strategisch plan met routekaart voor de komende jaren. De financiële middelen zijn deels voor handen. Nu zetten we graag de volgende stap. De lat ligt hoog, want we gaan voor de titel: ‘Duurzaamste hockeyvereniging van Nederland’.

De kennis op gebied van energie, water, duurzaam bouwen, circulariteit en afvalstroomverwerking is al vertegenwoordigd in de commissie. We voegen hier graag nog de thema’s voeding en mobiliteitsvraagstukken aan toe.

Heb jij de kennis in huis? Kun jij ons adviseren om te komen tot innovatieve oplossingen. Meld je dan aan.

Per wanneer: Direct
Tijdsbesteding: Naast eens per 3 weken samen komen (fysiek of teams) het tussentijds uitwerken van de thema's. 

Heb je vragen of wil jij je aanmelden, mail dan naar [email protected] of bel Frits van Lingen 06-37203449

                         ================================

Contractmanager Kleding

Heb jij affiniteit met de kledingbranche en ben je een commercieel en operationeel ingesteld? Word dan onze contractmanager. In deze rol ben je verantwoordelijk voor de Voordaan kledingcollectie en beheer je het kledingcontract met onze partners Twinsport Intersport en Reece. Je geeft uitvoering aan de contractuele verplichtingen, coördineert jaarlijks de bestellingen, monitort de voorraad en bewaakt de kwaliteit. Daarbij heb je gevoel voor branding en oog voor continue verbetering en vernieuwing. 

Binnen de club heb je vooral te maken met managers Heren en Dames 1, penningmeester, kledingcommissie en sponsorcommissie. Je bent een verbindend persoon, ziet de belangen en staat tussen alle partijen in. Verstand van hockey hoef je voor deze rol niet te hebben, als je maar goed kunt organiseren, verbinden en coördineren. 

Per wanneer?
Direct meelopen. De overdacht vindt plaats aan het einde van het seizoen. 

Tijdsbesteding
Je hebt zelf invloed op de planning. Je zit niet vast aan vaste overlegmomenten. Het piekmoment is met name aan het begin en het einde van het seizoen. Verder gemiddeld 2 uur per week.

Interesse?
Neem contact op met [email protected] of spreek Gertjan Boer of Judith Olde Rikkert aan op de club.

 
                         ================================

Projectmanager tevredenheidsonderzoek (eenmalige klus)

Weet jij alles over tevredenheid, NPS-scores en betrokkenheid meten? Werk jij bij een marktonderzoeksbureau of ben je marketeer die zich regelmatig met tevredenheidsonderzoeken bezighoudt? Dan zijn we op zoek naar jou. Iemand die de juiste vragen stelt en de coördinatie van dit ledentevredenheidsonderzoek op zich kan nemen voor Voordaan. Het onderzoek is voor het laatst in 2015 uitgevoerd door een marktonderzoekbureau. Tijd voor opvolging, de -1 meting. 

Wat ga je doen?
De basis uit 2015 is er. Aan jou de taak om de vragen scherp te krijgen, resultaten te analyseren en een compact rapport op te stellen. De uitkomsten gaan we toetsen aan ons beleid. Je kunt gebruik maken van de kennis en tooling van KNHB. We leunen op jouw expertise. 

Per wanneer?
Per direct 

Tijdsbesteding
Het is een lekker overzichtelijk project. Het heeft een duidelijke kop en staart. Naar inschatting is de duur van het project circa 2 maanden.

Interesse?
Neem contact op met [email protected]

                         ================================


Leden werkgroep ‘Workshops Teambuilding Jeugd'

Heb jij ervaring met teambuilding, persoonlijke ontwikkeling en jeugd? Kun jij praktische leuke workshops ontwikkelen of geven? Of wil je erover meedenken? Dan zoeken we jou. Iemand die de taal van de jeugd spreekt in de leeftijdscategorie O12 tot en met O18.

De ontwikkeling van en jeugdteam gaat soms vanzelf en soms heeft het team een zetje nodig. Jij gelooft net als wij dat een team pas een team is als ze weten wat ze aan elkaar hebben, voor elkaar gaan en er een fijne en positieve sfeer heerst binnen het team. Teambuilding is een van de activiteiten die daaraan bijdraagt.

De werkgroep stelt een mooi programma op voor begeleidingsteams.Je werkt vanuit de commissie Positieve Sportcultuur en werkt nauw samen met de technische staf van Voordaan (TSV).

Per wanneer     Per direct
Tijdsbesteding  4 uur per maand voor de duur van een half jaar
Interesse?         Mail naar Lieke Montagne [email protected] of  Danny Post [email protected]

                          ================================
 

Leden werkgroep ‘Cultuur en gedrag’

Weet jij als geen ander hoe je gedragsregels op een positieve manier tot leven kunt brengen? Dan zoeken we jou! De commissie Positieve Sportcultuur heeft onlangs de gedragsregels van Voordaan opgefrist. Next step is de gedragsregels zichtbaar maken, activeren en tussen de oren krijgen bij onze leden. Er zijn al veel goede ideeën. Met jouw hulp willen we daar structuur in aanbrengen en zorgen dat het binnen de verschillende doelgroepen uitgerold en geborgd gaat worden.

Je werkt vanuit de commissie Positieve Sportcultuur. Deze commissie bestaat uit 5 personen en 3 vertrouwenscontactpersonen. Het is een leuke klus waarbij je je eigen tijd kunt indelen. Je hebt contact met diverse commissies, zoals het sportieve hart, communicatie en accommodatie.

Tijdsbesteding             4 uur per maand
Doorlooptijd                Per direct starten. Tot en met december 2024
Interesse?                    Mail naar Lieke Montagne [email protected]

 

                         ================================COMMUNICATIECOMMISSIE

Communicatieadviseur
Is communicatieadvies jouw vak? Kun jij teksten simpel en leesbaar maken en het juiste middel en moment bepalen? Draai jij je hand niet om voor het uitwerken van creatieve ideeën omdat de communicatie niet alleen beter, maar ook leuker kan? Dan zijn we op zoek naar jou.

Sluit je aan bij ons communicatieteam en ga aan de slag voor een aantal van onze commissies. Zij zijn goed in de inhoud. Jij weet alles van de juiste toon en hoe je daarmee onze 2.088 leden kunt bereiken.

Het communicatieteam bestaat uit diverse disciplines. Vormgever, socialmedia expert, nieuwsredacteur  jeugdredacteur en een team aan fotografen. Samen maken we het Voordaan Magazine, vernieuwen we de website, stellen we nieuwsbrieven op en plaatsen we nieuwsberichten op de site. We vullen de socials en produceren alle Voordaan-uitingen. Dat is al heel veel. Maar we willen meer, mooier en beter.

Tijdsbesteding: 2 uur per week. Interesse?: Neem contact op met Dorrit Peters [email protected] of bel/app: 06 - 18 471438

================================

Eenmalige klus: contentmanager
Ben jij een echte digital? Werk je graag achter de schermen in een contentsysteem en ben jij handig met digitale programma’s zoals Canva? Dan kunnen we je hulp heel goed gebruiken.

We zoeken iemand voor de volgende klus:
Het uploaden profielfoto’s van Heren 1 en Dames 1 in het ledensysteem (LISA) zodat ze zichtbaar worden op onze website. Plus het maken van profiel pictogrammen voor teamapps.

Tijdsbesteding: Eenmalige klus van. maximaal 4 uur. (zelf tijd indelen)
Wanneer?: juni en begin augustus seizoen 2024 – 2025
Interesse? Mail Dorrit Peters [email protected] of bel/app: 06 - 18 471438

Dit is een eenmalige klus. Heb je af en toe eens een uurtje over en vind je het leuk om meer van dit soort losse klusjes op oproep basis te doen? Help dan mee? #samenvoordaan.
 
                         ================================

Social Media Expert

Weet jij wel raad met hashtags, reels en likes? Word dan onze tweede Social media manager!

Als social media manager ben je vrijwel dagelijks bezig met het uploaden en reposten van leuke, grappige en/of informatieve stories en posts. Je deelt informatie over de wedstrijden (zoals die van D1 en H1), houdt het laatste nieuws in de gaten, post grappige feitjes en verhalen en houdt de tag @mmhcvoordaan in de gaten, om zo op tijd de posts met tags te kunnen reposten op onze eigen Instagram. Je communiceert met allerlei lagen op de club; van secretaris tot vrijwilligers, van evenementencommissie tot ouders van. Zolang ze maar met goede content komen, kan jij daar iets mee!

Interesse of meer weten? Mail naar [email protected] of bel/app: 06-25454030


Jeugdredacteur 

Lijkt het jou leuk om actief met het Dagelijks Bestuur Jeugd (DBJ) mee te denken over de communicatie? Ben je goed in het omzetten van informatie in lekker leesbare teksten om ze vervolgens te plaatsen op de site van Voordaan, de app en socials? Dan zoeken we jou!

Als vrijwilliger jeugdredacteur maak je deel uit van de Communicatie Commissie.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Dorrit Peters. Stuur een e-mail naar [email protected]


Nieuwsredacteur
Ben je goed in het omzetten van informatie in lekker leesbare teksten om ze vervolgens op de site van Voordaan, de app en socials te plaatsen? Draai jij ook niet je hand om voor het in elkaar zetten van de kwartaal nieuwsbrief?

Dan zoeken we jou!

Als vrijwilliger nieuwsredacteur maak je deel uit van de Communicatie Commissie.


Geïnteresseerd? Neem contact op met Dorrit Peters. Stuur een e-mail naar [email protected]