Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg clubhuis Voordaan.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg IMG_2420.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg
 

Lidmaatschap

Wat leuk dat je meer wilt weten over een lidmaatschap bij Voordaan.

Op deze pagina lees je alles over het aanmeldproces, aannamebeleid voor senioren, junioren (A, B, C), Jongste jeugd (D, 8E, 6E en Benjamins), wachtlijstbeheer en vind je contactgegevens van de commissies. Wil je meer weten over de geschiedenis van Voordaan en wie we zijn als club, kijk dan hier.

Zo meld je je aan
Ben je ervan overtuigd dat je op Voordaan een mooie, gezellige en sportieve tijd gaat beleven? Meld je dan aan via het digitale inschrijfformulier. Jouw gegevens nemen we op in ons Leden Informatie Systeem (LISA). 

Je krijgt vervolgens per e-mail een machtigingsformulier. Dit is voor het innen van de contributie. Stuur dit machtigingsformulier ingevuld retour en voeg een kopie van een geldig ID-bewijs toe waarop je naam en geboortedatum zichtbaar zijn. Doe dit bij voorkeur digitaal, maar het mag ook per post. Het adres staat op het formulier en ook onderaan dit bericht. Je aanmelding nemen we vervolgens in behandeling. 

Aanmelding in behandeling
Bij de senioren gaat de Heren Elftal Commissie (HEC) of Dames Elftal Commissie (DEC) aan de slag met de aanmelding. Bij de jeugd ligt de verantwoordelijkheid bij het Dagelijks Bestuur Jeugd (DBJ).  

Meer over ons aannamebeleid bij de Senioren, Jeugd en Benjamins lees je hieronder. Word je aanmelding goedgekeurd, dan ontvang je bericht van de verantwoordelijke commissie. Het kan zijn dat er geen plek is. Dan plaatsen we je op de wachtlijst. Wil je niet (meer) op de wachtlijst staan, stuur dan een e-mail naar de ledenadministratie. 

Aannamebeleid 
Jeugd

Bij de jeugd krijgen we jaarlijks meer aanmeldingen dan we kunnen plaatsen. We hanteren een wachtlijstbeleid met puntensysteem om de volgorde van toelating te bepalen. 

Het wachtlijstbeleid/puntensysteem*

Je krijgt:

- 1 punt per familielid dat al spelend lid is van Voordaan (broertje, zusje en/of ouder).

- 1 punt per familielid dat actief is als vrijwilliger op Voordaan (broertje, zusje en/of ouder). Het gaat om een commissie- of grote vrijwilligerstaak.

- 1 punt als je in Groenekan woont. 

- 1 punt voor je hockeyervaring. Dit geldt alleen voor junioren (A, B, C) en Jongste Jeugd (D, E, F) die nu/dit seizoen bij een andere competitie spelende club speelt of nu/dit seizoen HockeyPlezier locatie Voordaan doet. 

*Het bestuur behoudt zich het recht om vanwege moverende redenen hiervan af te wijken. 

De wachtlijst geldt per leeftijdscategorie. Kom je in aanmerking voor deze punten, geef dit dan per punt aan op het aanmeldingsformulier of stuur een e-mail naar de ledenadministratie. 

Is er geen plek na je aanmelding, dan plaatsen we je op de wachtlijst. De ledenadministratie heeft eind augustus een volledig overzicht van in- en uitschrijvingen van huidige leden en de beschikbaarheid in de teams. Het komt voor dat er dan nog een enkele plek beschikbaar komt.

Junioren en Jongste Jeugd

Junioren (A, B, C) en Jongste Jeugd (D, E, F) informeren we aan het einde van het schooljaar - begin juli - over de status van de aanmelding. 

Benjamins - aanmelden

Het verwerken van de aanmeldingen van de Benjamins is altijd een nauwkeurige en zorgvuldige klus. Meld je Benjamin vóór 15 maart 2023 aan voor seizoen 2023-2024. Doe je het na deze datum, dan kom je automatisch op de wachtlijst terecht. Per jaar is er bij de Benjamins plek voor 48 meisjes en 40 jongens. Kinderen kunnen op drie manieren aan punten komen. (Zie bullet 1 tot en met 3 hierboven). Kinderen met punten hebben voorrang op kinderen zonder punten. Hoe meer punten, des te hoger je op de lijst staat, hoe groter de kans dat je wordt geplaatst. De kinderen lager in volgorde worden geplaatst op basis van loting door de notaris. Eind april informeren we je over de eventuele plaatsing. 

In het overzicht hieronder zie je de geboortedatum en het seizoen waarin de Benjamin start met de daarbij behorende uiterste aanmelddatum.

Geboortedatum tussen

Spelen in seizoen

Meld je aan voor
1-10-2015 t/m 30-9-2016

2022-2023 

15-3-2022

1-10-2016 t/m 30-9-2017

2023-2024 

15-3-2023

1-10-2017 t/m 30-9-2018

2024-2025  

15-3-2024

1-10-2018 t/m 30-9-2019

2025-2026 

15-3-2025

HockeyPlezier - Jongste Jeugd

Ben je als Benjamin uitgeloot en sta je op de wachtlijst, dan is het toch mogelijk om te hockeyen op Voordaan. Voor deze kinderen is er vanaf 6 jaar HockeyPlezier. Dit is een samenwerking tussen Voordaan en HockeyPlezier en levert 1 punt op. Klik hier voor meer informatie. 

Senioren - Recreatieteams

De Dames Elftal Commissie (DEC) en de Heren Elftal Commissie (HEC) bekijken vanaf - 1 juni - hoeveel plaatsen beschikbaar komen in de recreatieteams (D3/H3 t/m Veteranen). We houden rekening met leeftijd, speelniveau en de datum van aanmelding. Ook speelt mee of je als nieuw lid bereid bent om je in te zetten voor de club zoals bijvoorbeeld training geven en/of commissiewerk. Komt er een geschikte plaatsing tot stand, dan nemen we contact met je op. Ben je zelf ook blij met je plaatsing, dan zet de ledenadministratie de aanmelding om in een volwaardig lidmaatschap. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Ons doel is - per 1 augustus - de definitieve teamindeling rond te hebben. 

Senioren - Topteams

Trainers en coaches van selectieteam (D1/D2 en H12/H2) bepalen het aannamebeleid zelf. Als een speler of speelster afvalt voor de selectie, geldt geen garantie van plaatsing in een lager team. Heb je vragen over tophockey, neem dan contact op met het bestuurslid Tophockey.

Trimhockey 

Elke maandagavond is er Trimhockey-avond op Voordaan. Trimhockey is heel populair en gezellig voor beginnende en gevorderde hockeyers die doordeweek lekker willen hockeyen zonder de wedstrijdverplichting in het weekend. Lees er hier meer over. Heb je vragen, neem dan contact op met afdeling Trimhockey.

Hockey7

Hockey7 (Sevens) is een snelgroeiende vorm van hockey en is ideaal voor hockeyers die competitie willen spelen op vrijdagavond. Je speelt 7 x 7 op een half veld, in een ongemengd team. Eens per 2 weken speel je 2 wedstrijden van 30 minuten tegen andere clubs in district Midden Nederland. Veel Hockey7-spelers bij Voordaan combineren dit met Trimhockey op maandagavond. Hockey7 is geschikt voor alle niveaus – van de minder tot de zeer ervaren hockeyers. Lees er hier meer over. Heb je vragen, neem dan contact op met DEC (Dames) of HEC (Heren).

Bevestiging van je lidmaatschap
Je bent pas lid van Voordaan als je per e-mail bevestigd krijgt dat je geplaatst bent in een team. De bevestigingsmail wordt verstuurd door de desbetreffende commissie. 

Opzeggen lidmaatschap
Wil je je lidmaatschap opzeggen, doe dit dan vóór 1 mei bij de ledenadministratie. Opzeggen via team, coach, aanvoerder, manager of trainer is niet voldoende. Er zijn twee manieren om ons van jouw opzegging op de hoogte te brengen:

-  Per mail naar [email protected] 

-  Per post naar M.M.H.C. Voordaan, t.a.v. ledenadministratie, Postbus 43, 3720 AA Bilthoven.

Je opzegging is pas definitief nadat je van Voordaan per e-mail een bevestiging van de opzegging hebt ontvangen. Heb je deze e-mail niet ontvangen, zoek dan nogmaals contact met de ledenadministratie.

Beëindigen na 1 mei
Het lidmaatschap beëindigen na 1 mei brengt kosten met zich mee. Je ontvangt per e-mail het verzoek om onderstaand bedrag te betalen. Dit is afhankelijk van de datum van opzegging.

8 en 31 mei          € 50
1 en 30 juni          € 100
1 juli en 30 sept   € 150

Vrijwilligerswerk
Voordaan is een vereniging die draait op vrijwilligers. Samen maken we de club, want jouw inzet en bijdrage is nodig om de ruim 2.000 leden te laten hockeyen en gezelligheid te bieden. We vragen je op het inschrijfformulier aan te geven welke vrijwilligerstaken je op je wilt nemen. Jouw naam en voorkeur worden opgeslagen in een database. Je kan worden benaderd voor een functie of activiteit. 

Contact
Hier zie je bij wie je terecht kunt met vragen over lidmaatschap en plaatsing: 

Senioren Dames en Veterinnen (DEC) [email protected]
Senioren Heren en Veteranen (HEC) [email protected]
Junioren A,B,C                [email protected]
Jongste Jeugd D,E,F                [email protected]
Benjamins                         [email protected]
Trimhockey                         [email protected]
Tophockey                        [email protected]
Vrijwilligerstaken                [email protected]