Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-13.jpg IMG_2420.jpg 1111Rik.jpg clubhuis Voordaan.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg
 

Afgelastingen


Kijk op de homepage voor de actuele afgelastingen.

Procedure Afgelastingen 

De winterse periode, en vooral het winterse weer brengt altijd wat extra planning met zich mee. We proberen afgelastingen zo ver mogelijk van tevoren aan te geven, maar ja... Niets zo veranderlijk als het weer... Soms liggen de voorspellingen op het randje, en wachten we even iets langer. Als een wedstrijd een kans heeft om doorgang te vinden dan is heeft dat absoluut de voorkeur!
•    Bij een temperatuur van 3 °C of lager worden wedstrijden en trainingen  in principe afgelast, omdat vanaf die temperatuur de kwaliteit van de velden snel minder wordt. Ook indien er sneeuw op het veld ligt en het veld wordt betreden dan tast dit het veld aan!
Wedstrijden
Voor de wedstrijden worden jullie in principe via het systeem van de bond via mail en/of sms geïnformeerd.

Trainingen
Voor de trainingen gaat de communicatie in principe via de website. Hou deze dus de komende tijd goed in de gaten!

Afgelasting = niet trainen!
Ik weet dat het voor de hockeyliefhebbers die we allemaal zijn lastig is, maar indien vanuit het wedstrijdsecretariaat aangeven dat de velden zijn afgekeurd, mag er dus ook niet getraind worden! De lampen mogen absoluut niet op eigen houtje bediend worden!

Zie ook het eerdere bericht aan het begin van de winterstop:
Het is gedurende deze periode (vóór 13 februari) absoluut niet toegestaan om te trainen op de velden, vooral omdat wij de veiligheid van de spelers niet kunnen garanderen. Er is geen water, ijs, verbandkist of AED voorhanden, indien er iets gebeurt zijn er geen faciliteiten!
Daarnaast zijn leden niet verzekerd voor ongevallen omdat dekking alleen geldt voor door de bond of vereniging georganiseerde trainingen.
Alleen Heren1 en Dames1 hebben zelf de sleutel van het clubhuis, en mogen op eigen houtje de lampen aanzetten (via binnen!).

Indien er gebruik gemaakt wil worden van de velden doordeweeks, dan moet dit via het wedstrijdsecretariaat senioren! (zie ondergetekende). Het wedstrijdsecretariaat Junioren gaat over de zaterdag, maar zal jullie ook doorverwijzen.

We zijn inmiddels uitgegroeid tot een hockeyclub van formaat, en omdat de druk op de velden enorm groot is bij ons (veel junioren, 1e teams spelen op niveau, grote seniorenafdeling) vraagt de verdeling van de veldruimte om een gedreven coördinatie. We proberen te werken aan een verdere professionalisering; we hopen dat de volgende winterperiode soepeler zal verlopen :) Mochten er tips of opmerkingen zijn dan kunnen die uiteraard naar [email protected]