Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
IMG_2420.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg clubhuis Voordaan.jpg
 

Vrijwilligers

* actuele vacatures onderaan dit bericht*


Voordaan… voor en door leden

Ben jij ook blij dat iedere week jullie kinderen hun wedstrijd kunnen spelen met scheidsrechters, het team een coach heeft, jullie een lekker drankje kunt halen aan de bar, je welkom voelt in het clubhuis, weet in welk team je zoon of dochter speelt, je regelmatig leuke feestjes hebt, het materiaal voor het team weer klaar staat, kortom dat onze vereniging bruist van leven!

Dat lukt doordat we werken met zoveel vrijwilligers! Veel leden en ouders die zich voor korte of langere tijd, structureel of voor eenmalige activiteit inzetten voor onze vereniging. Dat maakt dat Voordaan Voordaan is.

En toch hebben we altijd vrijwilligers nodig. Daarom hebben we een vrijwilligersdesk.

Wat is de vrijwilligersdesk?

Nieuwe leden geven via het aanmeldingsformulier op welke taken zij als vrijwilliger willen oppakken.

Binnen de vrijwilligersdesk wordt bijgehouden wie waar in geïnteresseerd is, deze leden /ouders worden opgenomen in een database.

•Dat betekent niet dat iemand direct benaderd wordt, maar wel dat wanneer er in een commissie of voor een activiteit gezocht wordt naar vrijwilligers, die mensen uit de database gehaald kunnen worden. Kortom vrijwilligers op voorraad!

Het is belangrijk dat we onze vrijwilligers koesteren, tenslotte zorgen zij ervoor dat onze vereniging bruist en leeft. Iets wat ons bestaansrecht geeft!

Ik als vrijwilliger? Druk, druk, druk….

Allereerst: vrijwilligerswerk is vooral ook leuk! En twee: als vrijwilliger hoef je je niet direct voor een heel seizoen te committeren. Natuurlijk zoeken we vrijwilligers voor de commissies, maar ook vrijwilligers die bij eenmalige activiteiten, zoals feesten, toernooien, hockeyclinics, minislotdagen, etc. willen helpen. Er zijn zo veel verschillende activiteiten, dat we ook als club veel verschillende talenten nodig hebben die hun steentje bijdragen.

Hoeveel vrijwilligers telt Voordaan?

Momenteel zijn binnen Voordaan 400 vrijwilligers actief en wordt per seizoen 13.000 uur vrijwilligerswerk gedaan!

ACTUELE VACATURES 

Communicatie Jeugd

Vind je het leuk om actief met het Dagelijks Bestuur Jeugd (DBJ) mee te denken over de communicatie? Ben je goed in het omzetten van informatie in lekker leesbare teksten om die vervolgens te plaatsen op de site van Voordaan, de app en socials, dan zoeken we jou. Als Communicatie Jeugd maak je ook deel uit van de Communicatie Commissie.
Klik hier voor meer informatie

BarCrew personeel gezocht

We zijn met spoed op zoek naar barpersoneel. Ben je 15 jaar of ouder, hou je van gezelligheid en wil je je horeca ervaring en kennis met ons delen? of wil je het vak graag leren? Neem dan contact op met horecamanager Chris Meijer. Spreek hem aan op de club of stuur een mail naar [email protected]Twee Technisch Coördinatoren Talentontwikkeling

De Technisch Coördinatoren Talentontwikkeling (TCT) zijn als onderdeel van de Technische Staf Voordaan (TSV) verantwoordelijk voor het proces van teamindelingen, talentontwikkeling en passende begeleiding voor de jeugd.

Kijk hier voor meer informatie


Penningmeester Horeca

De horeca is hét sociale smeermiddel van onze vereniging. Hopelijk kunnen we daar binnenkort weer met z’n allen met volle teugen van genieten! De eindverantwoordelijkheid voor de horeca-activiteiten op Voordaan ligt bij de Stichting Horeca Accommodaties Groenekan (SHAG). De SHAG heeft een eigen bestuur bestaande uit een voorzitter, penningmeester en secretaris. De dagelijkse operationele uitvoering door onze BarCrew staat onder leiding van Chris Meijer. Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor de financiën van de SHAG.


Klik hier voor meer informatie


Lid Dameselftalcommissie 

De dameselftalcommissie (DEC) is verantwoordelijk voor het indelen van spelers in teams. De commissie bestaat uit vier commissieleden met ieder een aantal teams onder haar hoede. Wij zijn op zoek naar een contactpersoon/aanspreekpunt voor de dames veteranen. Lijkt het je leuk om onze mooie vereniging eens van binnenuit te leren kennen, of als je je al vaker als vrijwilliger hebt ingezet, om ook eens te zien hoe het formeren van seniorenelftallen in zijn werk gaat, en heb je affiniteit met het veteranen hockey, meld je dan aan bij [email protected]  Ida Saveur, Dagmar Schuppert, Daantje Warmenhoven, Sabine Geerdes. 

Geïnteresseerd? Geef je op via [email protected]