Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg d1.jpg
 

Vrijwilligers

* actuele vacatures onderaan dit bericht*


Voordaan… voor en door leden

Ben jij ook blij dat iedere week jullie kinderen hun wedstrijd kunnen spelen met scheidsrechters, het team een coach heeft, jullie een lekker drankje kunt halen aan de bar, je welkom voelt in het clubhuis, weet in welk team je zoon of dochter speelt, je regelmatig leuke feestjes hebt, het materiaal voor het team weer klaar staat, kortom dat onze vereniging bruist van leven!

Dat lukt doordat we werken met zoveel vrijwilligers! Veel leden en ouders die zich voor korte of langere tijd, structureel of voor eenmalige activiteit inzetten voor onze vereniging. Dat maakt dat Voordaan Voordaan is.

En toch hebben we altijd vrijwilligers nodig. Daarom hebben we een vrijwilligersdesk.

Wat is de vrijwilligersdesk?

Nieuwe leden geven via het aanmeldingsformulier op welke taken zij als vrijwilliger willen oppakken.

Binnen de vrijwilligersdesk wordt bijgehouden wie waar in geïnteresseerd is, deze leden /ouders worden opgenomen in een database.

•Dat betekent niet dat iemand direct benaderd wordt, maar wel dat wanneer er in een commissie of voor een activiteit gezocht wordt naar vrijwilligers, die mensen uit de database gehaald kunnen worden. Kortom vrijwilligers op voorraad!

Het is belangrijk dat we onze vrijwilligers koesteren, tenslotte zorgen zij ervoor dat onze vereniging bruist en leeft. Iets wat ons bestaansrecht geeft!

Ik als vrijwilliger? Druk, druk, druk….

Allereerst: vrijwilligerswerk is vooral ook leuk! En twee: als vrijwilliger hoef je je niet direct voor een heel seizoen te committeren. Natuurlijk zoeken we vrijwilligers voor de commissies, maar ook vrijwilligers die bij eenmalige activiteiten, zoals feesten, toernooien, hockeyclinics, minislotdagen, etc. willen helpen. Er zijn zo veel verschillende activiteiten, dat we ook als club veel verschillende talenten nodig hebben die hun steentje bijdragen.

Hoeveel vrijwilligers telt Voordaan?

Momenteel zijn binnen Voordaan 400 vrijwilligers actief en wordt per seizoen 13.000 uur vrijwilligerswerk gedaan!

ACTUELE VACATURES 

Communicatie Jeugd
Vind je het leuk om actief met het Dagelijks Bestuur Jeugd (DBJ) mee te denken over de communicatie? Ben je goed in het omzetten van informatie in lekker leesbare teksten om die vervolgens te plaatsen op de site van Voordaan, de app en socials, dan zoeken we jou. Als Communicatie Jeugd maak je ook deel uit van de Communicatie Commissie.
Klik hier voor meer informatie


Vrijwilligers voor inrichten nieuwe website
Denk je ook als je de website van Voordaan ziet: dit kan anders en beter? Weet jij hoe je websites aantrekkelijk en gebruiksvriendelijk kunt maken? Dan zijn we op zoek naar jou. De host van onze website biedt ons de mogelijkheid om een nieuwe site in te richten: een gebruiksvriendelijke en interactieve site die voldoet aan de eisen van nu. Wij maken zelf keuzes welke functionaliteiten we gaan gebruiken. 
We zoeken twee a drie personen die samen voor dit supertoffe en creatieve project gaan. Je houdt je bezig met strategie, functionaliteiten in kaart brengen, structuur neerzetten, look & feel afstemmen en content overzetten. De duur van het project is naar verwachting 6 maanden. 
Geïnteresseerd? Neem contact op met Dorrit Peters. Stuur een e-mail naar [email protected]


Twee leden Dameselftalcommissie
De dames elftalcommissie (DEC) is op zoek naar nieuwe leden. Met het vertrek van Dagmar zoeken wij iemand die de hogere damesteams en jong senioren onder haar hoede wil nemen en al langer is Ida op zoek naar een opvolger voor de veteranenteams. 
Gedurende het seizoen fungeert de DEC vooral als schakel tussen teams/aanvoerders en de vereniging. Een enkele keer wordt nog een nieuwe speler in een team geplaatst. Vanaf maart of april beginnen de nieuwe aanmeldingen binnen te stromen. Samen met de teams wordt gekeken welke spelers in welke teams geplaatst kunnen worden. Dit kost je in de zomer hooguit 1-2 uur per week. Vind jij het leuk om een vinger in de pap te hebben bij de samenstelling van teams en vind je het belangrijk om als vrijwilliger je steentje bijdragen aan het draaiende houden van onze mooie vereniging, meld je dan aan bij [email protected] 

Keeperstrainers 
Er blijkt behoefte te zijn aan keeperstraining voor senioren. Er hebben zich2 trainers gemeld en we willen er graag nog een paar bij, zodat zij de taken kunnen verdelen. Vind jij het leuk om af en toe een training te verzorgen, meldje dan bij Stef Breuer, keeper van Heren 8 via [email protected]. Gedacht wordt aan een training per 2 weken op donderdagavond.