Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg clubhuis Voordaan.jpg 1111Rik.jpg d1.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg
 

Vrijwilligers

Voordaan… voor en door leden

Ben jij ook blij dat iedere week jullie kinderen hun wedstrijd kunnen spelen met scheidsrechters, het team een coach heeft, jullie een lekker drankje kunt halen aan de bar, je welkom voelt in het clubhuis, weet in welk team je zoon of dochter speelt, je regelmatig leuke feestjes hebt, het materiaal voor het team weer klaar staat, kortom dat onze vereniging bruist van leven!

Dat lukt doordat we werken met zoveel vrijwilligers! Veel leden en ouders die zich voor korte of langere tijd, structureel of voor eenmalige activiteit inzetten voor onze vereniging. Dat maakt dat Voordaan Voordaan is.

En toch hebben we altijd vrijwilligers nodig. Daarom hebben we een vrijwilligersdesk.

Wat is de vrijwilligersdesk?

Nieuwe leden geven via het aanmeldingsformulier op welke taken zij als vrijwilliger willen oppakken.

Binnen de vrijwilligersdesk wordt bijgehouden wie waar in geïnteresseerd is, deze leden /ouders worden opgenomen in een database.

•Dat betekent niet dat iemand direct benaderd wordt, maar wel dat wanneer er in een commissie of voor een activiteit gezocht wordt naar vrijwilligers, die mensen uit de database gehaald kunnen worden. Kortom vrijwilligers op voorraad!

Het is belangrijk dat we onze vrijwilligers koesteren, tenslotte zorgen zij ervoor dat onze vereniging bruist en leeft. Iets wat ons bestaansrecht geeft!

Ik als vrijwilliger? Druk, druk, druk….

Allereerst: vrijwilligerswerk is vooral ook leuk! En twee: als vrijwilliger hoef je je niet direct voor een heel seizoen te committeren. Natuurlijk zoeken we vrijwilligers voor de commissies, maar ook vrijwilligers die bij eenmalige activiteiten, zoals feesten, toernooien, hockeyclinics, minislotdagen, etc. willen helpen. Er zijn zo veel verschillende activiteiten, dat we ook als club veel verschillende talenten nodig hebben die hun steentje bijdragen.

Hoeveel vrijwilligers telt Voordaan?

Momenteel zijn binnen Voordaan 400 vrijwilligers actief en wordt per seizoen 13.000 uur vrijwilligerswerk gedaan!

ACTUELE VACATURES 

Twee Technisch Coördinatoren Talentontwikkeling
De Technisch Coördinatoren Talentontwikkeling (TCT) zijn als onderdeel van de Technische Staf Voordaan (TSV) verantwoordelijk voor het proces van teamindelingen, talentontwikkeling en passende begeleiding voor de jeugd.

Kijk hier voor meer informatie

Penningmeester Tophockey
De Penningmeester Tophockey stelt de budgetten voor de tophockeyteams op, en bewaakt en beoordeelt deze. Dit doe je samen met de Penningmeester van Voordaan, de Commissie Tophockey en de managers/coaches van Dames 1 en Heren 1. 

Kijk hier voor meer informatie

Twee leden voor de Dameselftalcommissie 
De dameselftalcommissie (DEC) is verantwoordelijk voor het indelen van spelers in teams. De commissie bestaat uit vier commissieleden met ieder een aantal teams onder haar hoede. De DEC is op zoek naar twee nieuwe leden die aanspreekpunt willen zijn voor de damesveteranen en voor de dames sevens.

Kijk hier voor meer informatie

Social media reporter
Als social media reporter maak je deel uit van de Communicatiecommissie. Het is een nieuwe rol die je zelf kunt vormgeven en inrichten. We zoeken iemand die ideeën heeft om onze social media accounts tot leven te brengen. De reposts, clubchallenges en leuke weetjes die jij plaatst van onze mooie club zorgen ervoor dat we onze leden meer met elkaar in verbinding brengen.


 

Geïnteresseerd? Geef je op via [email protected]