Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
d1.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg IMG_2420.jpg clubhuis Voordaan.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg
 

Vrijwilligers

Klik hier voor de vacatures binnen diverse commissies per mei 2020


Voordaan… voor en door leden

Ben jij ook blij dat iedere week jullie kinderen hun wedstrijd kunnen spelen met scheidsrechters, het team een coach heeft, jullie een lekker drankje kunt halen aan de bar, je welkom voelt in het clubhuis, weet in welk team je zoon of dochter speelt, je regelmatig leuke feestjes hebt, het materiaal voor het team weer klaar staat, kortom dat onze vereniging bruist van leven!

Dat lukt doordat we werken met zoveel vrijwilligers! Veel leden en ouders die zich voor korte of langere tijd, structureel of voor eenmalige activiteit inzetten voor onze vereniging. Dat maakt dat Voordaan Voordaan is.

En toch hebben we altijd vrijwilligers nodig. Daarom hebben we een vrijwilligersdesk.

Wat is de vrijwilligersdesk?

Nieuwe leden geven via het aanmeldingsformulier op welke taken zij als vrijwilliger willen oppakken.

Binnen de vrijwilligersdesk wordt bijgehouden wie waar in geïnteresseerd is, deze leden /ouders worden opgenomen in een database.

•Dat betekent niet dat iemand direct benaderd wordt, maar wel dat wanneer er in een commissie of voor een activiteit gezocht wordt naar vrijwilligers, die mensen uit de database gehaald kunnen worden. Kortom vrijwilligers op voorraad!

Het is belangrijk dat we onze vrijwilligers koesteren, tenslotte zorgen zij ervoor dat onze vereniging bruist en leeft. Iets wat ons bestaansrecht geeft!

Ik als vrijwilliger? Druk, druk, druk….

Allereerst: vrijwilligerswerk is vooral ook leuk! En twee: als vrijwilliger hoef je je niet direct voor een heel seizoen te committeren. Natuurlijk zoeken we vrijwilligers voor de commissies, maar ook vrijwilligers die bij eenmalige activiteiten, zoals feesten, toernooien, hockeyclinics, minislotdagen, etc. willen helpen. Er zijn zo veel verschillende activiteiten, dat we ook als club veel verschillende talenten nodig hebben die hun steentje bijdragen.

Hoeveel vrijwilligers telt Voordaan?

Momenteel zijn binnen Voordaan 400 vrijwilligers actief en wordt per seizoen 13.000 uur vrijwilligerswerk gedaan!

Geïnteresseerd? Geef je op via [email protected]