Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
150514 H1-SCHC-72.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg clubhuis Voordaan.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg 1111Rik.jpg IMG_2420.jpg d1.jpg
 

Vrijwilligers

ACTUELE VACATURES 

Horecamedewerkers
Vrijwilligerscoördinator
Fotografen 
Veldcoördinator en/of Trainer ABC-jeugd
Lijncoördinator
Lid Communicatiecommissie  jeugd
Vertrouwenspersoon 
Twee leden Dames Elftal Commissie
(uitgebreide beschrijvingen hieronder)Horecamedewerkers
Hou je van gezelligheid en weet je van aanpakken? Kom dan werken achter de bar bij Voordaan. Hier werken twintig jonge enthousiaste mensen in de leeftijd van 15 tot en met 25 jaar. 

Op zaterdag bestaat je werk voornamelijk uit het tappen van 100+ koffie, 50+ kannen limo en het bereiden van (team)lunches. Op zondag start de dag met koffie & broodjes voor seniorenteams, maar al snel zijn de kannen bier met bitterballen niet aan te slepen. Organiseren we evenementen zoals een Super Sunday of een themafeest, dan is dat de dag dat jij jezelf wilt inroosteren. Met elkaar bouwen we een mooi feest voor onze leden en bezoekers! 

Ben je 17 jaar of ouder, heb je al (enige) ervaring in de horeca en ben je een vaste avond in de week beschikbaar? Dan zijn we op zoek naar jou. 

Ben je 15 jaar, wil je het horecavak juist leren? Ook dan is er geen betere plek dan Voordaan. Je werkdagen zijn op zaterdag en/of zondag. Salaris is volgens horeca-CAO.

Meer weten? Spreek horecamanager Chris aan op de club of mail naar [email protected]

 

================================

Vrijwilligerscoördinator
Ben jij altijd al die verbinder, regelaar en netwerker geweest? Dan is de rol als vrijwilligerscoördinator jou op het lijf geschreven! Want zonder vrijwilligers geen club, dat realiseer jij je als geen ander. Samen Voordaan is jouw lijfspreuk. Je bedenkt de juiste acties om leden of ouders van leden te koppelen aan een vrijwilligersrol. Een leuke klus, want we hebben zo’n 20 actieve commissies. Vaak zorgen commissies zelf voor vervanging, maar ook kunnen ze jouw hulp inroepen. 

 Jij zorgt voor een warm welkom, registreert vrijwilligers in het ledensysteem, en helpt de nieuwe vrijwilliger zijn of haar weg vinden binnen Voordaan. Eenmaal binnen, dan weet jij wat je moet doen om ze te houden. Precies! Waarderen en belonen: je organiseert samen met het bestuur de vrijwilligersborrel, jaarlijkse vrijwilligers-bbq en uitreikingen van de trofeeën. 

Het leuke aan deze rol: de kick om de juiste mensen aan de juiste commissie te koppelen. Vaak ben je daarbij getuige van het ontstaan van dierbare vriendschappen.

Per wanneer: je draait per direct mee. Vanaf het nieuwe seizoen doe je de taken zelfstandig.
Tijdsbesteding: de functie vergt gemiddeld 2 uur per week, met een piek aan het begin en einde van het seizoen.

 Denk jij, wat een toffe klus? Stuur dan een mail naar [email protected]

================================

Eén of meerdere fotografen
Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daar weet jij alles van! Ben je een goede hobbyfotograaf of is het je professie? Wil je ervaring opdoen als fotograaf en vlieguren maken? Meld je dan aan als huisfotograaf van Voordaan. We hebben een aantal fotografieprojecten waarbij we jou graag inzetten. Je bent niet alleen, want het liefst maken we een poule zodat we taken, tijd en expertise kunnen verdelen.   

Wat ga je doen:
- Onze website wordt vernieuwd en daar hebben we mooi, actueel beeldmateriaal voor nodig: Actiebeeld van jeugd en senioren en sfeerimpressies rondom de velden.
- Fotografie verzorgen voor een nieuw initiatief: Jaaruitgave Voordaan clubmagazine. Programma/sponsorboek met artikelen/interviews en presentatie topteams.
- Uitbreiding basisbeeld voor beeldbank (voor nieuwsitems, berichten, website)
- Teamfotografie: Alle 20 commissies op de foto vastleggen en ook alle jeugd en seniorenteams aan de start van het seizoen.
- Eventfotografie (Super Sunday’s, Familietoernooi, jeugdevents, etc).

Denk jij, wat een toffe klus? Stuur dan een e-mail naar Dorrit Peters: [email protected]

Per wanneer: per direct 
Tijdsbesteding: werkzaamheden zijn op verzoek. Duur: 1,5 -3 uur per verzoek.

================================

Veldcoördinator en/of Trainer ABC-jeugd
Ben jij iemand die ABC-jeugd enthousiasmeert op trainingen? De trainer die weet wat er omgaat in de koppies van de jeugd op deze leeftijd? Zorg jij altijd voor een hoge trainingsopkomst omdat jij de kinderen écht ziet en zij jouw energie en plezier aanstekelijk vinden? Word dan onze veldcoördinator-BC jeugd en/of trainer-ABC jeugd.

M.M.H.C. Voordaan is dé plek waar plezier en prestatie samenkomen en waar de kernwaarden ontwikkeling, verbinding, betrokkenheid en sportiviteit centraal staan. Kom jij volgend seizoen jouw bijdrage leveren in de verdere professionalisering van onze jeugdopleiding? 


================================

Lijncoördinator Jongens B en Meisjes C
Jij weet hoe belangrijk het is dat ieder kind kan hockeyen op het niveau dat bij hem of haar past. Jij weet in welk team het kind thuishoort zodat het zich prettig voelt en goed tot zijn recht komt. Dat is jouw drive. Daar ga je voor!

 Als lijncoördinator ben je verantwoordelijk voor de samenstelling van de breedte en sterkte teams in jouw categorie. Je werkt nauw samen met de juniorenfunctionaris en technisch coördinator. Samen volgen jullie het gedegen teamsamenstellingsproces zoals beschreven in het jeugdbeleidsplan. Tijdens het seizoen ben je aanspreekpunt voor coaches en managers en schakel je met de technisch coördinator. Je hebt een signaalfunctie, stuurt bij en zorgt voor oplossingen, waar nodig.

Je bent belangeloos, neutraal en hebt gevoel voor sociale cohesie. Af en toe moet je ook beschikken over een dikke huid omdat je te maken krijgt met een handje vol teleurgestelde ouders. Maar daar draai jij je hand niet voor om. 

Per wanneer: je draait per direct mee. Vanaf het nieuwe seizoen doe je de taken zelfstandig.
Tijdsbesteding: door het jaar heen overleg je om de 8 weken met de andere lijnco’s en hou je 2 x per seizoen tussenevaluaties met de managers en coaches van jouw teams. De piek ligt in mei/juni bij de samenstelling van de teams. 

Heb je vragen of wil jij je aanmelden, mail dan naar Lieke Montagne [email protected] of  Miriam Copier [email protected].

================================

Vrijwilliger jeugdcommunicatie
Lijkt het jou leuk om actief met het Dagelijks Bestuur Jeugd (DBJ) mee te denken over de communicatie? Ben je goed in het omzetten van informatie in lekker leesbare teksten om er vervolgens voor te zorgen dat die worden geplaatst op de site van Voordaan, de app en socials? Dan zoeken we jou!
Als vrijwilliger jeugdcommunicatie maak je deel uit van de Communicatie Commissie.

Geïnteresseerd? Neem contact op met Dorrit Peters. Stuur een e-mail naar [email protected]