Tophockey
Jongste jeugd
Jeugd
Senioren
clubhuis Voordaan.jpg 11221816_855319214547600_3620736972680461746_o.jpg d1.jpg 150514 H1-SCHC-72.jpg IMG_2420.jpg 150514 H1-SCHC-13.jpg 1111Rik.jpg
 
Op zaterdag 15 juni vertrok MO16-1 naar de velden van Nijmegen, waar 8 teams streden om de NK Super O16 titel. In de poulefase begon het team voortvarend met winst op HGC (1-0). Daarna sloeg even de spanning toe: als het zo doorgaat, werden halve finales bereikbaar. Volwassen werden de twee poulewedstrijden met een gelijkspel uitgespeeld: de nul ...
 
Het trainingsschema voor de jeugd is in grote lijnen bekend. Als bijlage bij dit nieuwsbericht vind je de trainingsdagen gesorteerd op dag. Dit artikel wordt ge-updated wanneer er wijzigingen in trainingstijden en -dagen zijn. Dit trainingsschema start vanaf maandag 26 augustus, lees hier meer.
 
Voor elkaar en met elkaar. Samen Voordaan. Afgelopen week hebben wij al de komst van Eefje Stigter en Thije Kuijlenburg aangekondigd. Naast deze nieuwe aanwinsten in de Technische Staf introduceren wij ook graag ons nieuwe trainingsbeleid. Dankzij deze nieuwe aanpak profiteert de hele jeugd van goede en leuke hockeytraining!
 
Het einde van dit hockeyseizoen nadert alweer! Dat betekent ook dat het weer tijd is voor de jeugd om trainings- en keepersmaterialen in te leveren bij de materiaalcommissie. Vanwege de start van competities moeten de materialen voor zaterdag 29 juni ingeleverd zijn.
 Instructies
 
We zijn blij om Eefje Stigter en Thije Kuijlenburg van harte welkom te kunnen heten als nieuwe leden van de Technische Staf Voordaan. De komst van Eefje en Thije heeft ook te maken met een organisatorische wijziging binnen het technisch kader van de jeugdopleiding.Wat merken we?
 
Op zondag 9 juni publiceren we de teamindelingen. Vanaf 10 juni zullen alle topjeugd teams trainen en oefenwedstrijden spelen. Voor de teams met een voorlopige selectie is dit de toetsingsfase om tot een definitieve indeling te komen. Voor de overige topjeugd teams is dit een eerste fase van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.
 
[let op! gewijzigde data] Het hockeyseizoen 2024-2025 is nog ver weg, maar graag informeren wij jullie toch alvast over de start van het volgende seizoen. Zo kan iedereen hier rekening mee houden bij de eventuele planning van de zomervakantie. De startdatum van de jeugd teams wordt bepaald aan de hand van de KNHB speeldagenkalender.